Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Dublu profit cu ponturi din Premier League

 Oricare ar fi verdictul în ceea ce privește varianta de bilet a zilei, un lucru este cert. Redacția www.pariuri1x2.ro încheie luna ianuarie pe plus, grație celor 17 variante câștigătoare oferite până în prezent. Se pot face 18, cu pronosticurile care compun biletul de miercuri. Mizăm pe dueluri din Premier League.

RomaniaTV.net
31 ian. 2018, 11:55
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Dublu profit cu ponturi din Premier League

Biletul zilei

Cu Fabregas și Courtouis recuperați la timp pentru această partidă, Chelsea pornește favorită certă în disputa de la Londra cu Bournemouth. Oaspeții traversează o perioadă buna, dar arată în continuare carențe importante de exprimare pe terenurile adverse. În fief-ul „albaștrilor”, băieții lui Eddie Howe vor avea o misiune și mai dificilă. Pontul nostru, 1 solist.

Pariem și pe cel puțin 4 cornere de care Manchester United poate beneficia în derby-ul cu Tottenham. Dacă defensiv ar mai fi o serie de aspecte ce pot fi puse la punct, pe fazele de construcție și finalizare, United se prezintă foarte bine. Un plus va fi adus și de Sanchez, la primul său meci de campionat în tricoul „diavolilor”, după transferul de la Arsenal.

Biletul zilei

21:45 Chelsea – Bournemouth, 1

21:45 Tottenham – Manchester United, oaspeții peste 3.5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.