Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Europa League monopolizează biletul de joi

Ieri am avut din nou profit și la fel de important, acesta a venit fără niciun fel de emoții. În Leganes – Real Madrid, cele două goluri propuse pe bilet s-au marcat după doar 11 minute, în timp ce Roma a ajuns la 4 cornere în deplasarea la Șahtior, îcă din prima jumătate de oră a manșei tur de U.C.L.. De aemenea, deși a pierdut confruntarea, Johanna Konta a câștigat un set în disputa cu Daria Kasatkina, confruntare din optimile WTA Dubai.

RomaniaTV.net
22 feb. 2018, 08:09
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Europa League monopolizează biletul de joi

Biletul zilei:

Pentru azi, redacția www.pariuri1x2.ro a pregătit un bilet bazat exclusiv pe partide programate în Europa League.

După victoriile clare repurtate acum o săptămână, în manșele tur – 4-1 la Copenhaga, respectiv 3-0 la Ludogorets, Atletico Madrid și AC Milan sunt cu un pas în optimile întrecerii. Cele două nu mai au niciun motiv sa forțeze la maximum în jocurile retur de pe teren propriu, mai ales obiectivele imediate sunt cu totul altele. Atletico și AC Milan se focusează deja pe meciurile viitoare, partidele dificile programate în weekend, în întrecerile interne, cu Sevilla, respectiv AS Roma. Copenhaga și Ludogorets au șansele lor în jocurile de diseară, în care pot bifa rezultate de palmares. Mizăm pe oaspeți, dar luandu-ne serioase măsuri de precauție.

Pronosticul ce completează varianta de bilet o are în prim plan pe Viktoria Plzen. Suntem deja familiarizați cu forța liderului autoritar din Cehia, mai ales pe teren propriu, după cele 4 meciuri disputate de Viktoria cu FCSB, în preliminariile Ligii Campionilor și în grupele Ligii Europa. Și Partizan va avea viață grea în această deplasare, mai ales că belgrădenii trebuie să se deschidă în Cehia, pentru a înscrie și a anula reușita Plzen-ului din manșa tur, încheiată nedecis, 1-1.  Anticipăm un duel echilibrat, soldat, însă, cu accederea Viktoriei Plzen în turul următor al întrecerii.

 

Biletul zilei:

Ora 20:00 Viktoria Plzen – Partizan Belgrad, Echipa gazdă se califică
Ora 20:00 Atletico Madrid – FC Copenhaga, Echipa oaspete cu handicap asiatic +3
Ora 22:05 AC Milan – Ludogoreț Razgrad, Echipa oaspete cu handicap asiatic +2,5

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România