Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Fotbalul revine în centrul atenţiei la început de weekend

Joi am bifat un nou bilet câștigător, meciurile din hochei având un rol important în dublarea investiției noastre. La intrarea în weekend revenim însă la bilete formate exclusiv din ponturi pentru dispute din „sportul rege”.

19 oct. 2018, 05:52
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Fotbalul revine în centrul atenţiei la început de weekend

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Al doilea eșalon fotbalistic din Olanda ne aduce o confruntare ce poate fi foarte spectaculoasă. Almere și Go Ahead Eagles sunt la egalitate de puncte în vârful ierarhiei. Cele două formații au și cele mai puternice ofensive din ligă, așa că un pariu pe un număr ridicat de goluri este foarte tentant. Noi așteptăm minim trei reușite.

Într-o altă partidă din Eerste Divisie, se vor înfrunta Jong Ajax și Waalwijk. Oaspeții sunt una dintre echipele cu cea mai mică medie de goluri pe meci. Totuși, având în vedere stilul foarte ofensiv al tinerilor “lăncieri”, dar și faptul că aceștia joacă pe teren propriu, vom paria și aici pe marcarea de goluri. Avem nevoie de minim două.

Completăm biletul cu pariul pe meciul ce deschide runda din Bundesliga. Cu trei înfrângeri consecutive în care au încasat șapte goluri, jucătorii lui Dusseldorf nu pot avea cel mai bun moral înaintea deplasării la Frankfurt. Gazdele și-au găsit forma în ultima perioadă, câștigănd două partide consecutive în Bundesliga, dar și una în Europa League. Ofensiva a funcționat bine și ne poate ajuta să câștigăm și azi. Anticipăm minim două reușite pe durata acestei dispute.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:00 Almere – Go Ahead Eagles, Peste 2,5 goluri
Ora 21:00 Jong Ajax – Waalwijk, Peste 1,5 goluri
Ora 21:30 Frankfurt – Dusseldorf, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.