Biletul zilei Pariuri1x2.ro: În căutarea profitului, miercuri renunţăm la fotbal

Așteptăm partidele din Liga Națiunilor, dar între timp oferta din fotbal este extrem de modestă. Azi apelăm la o dublă cu pronosticuri pentru confruntări din tenis și baschet.

14 nov. 2018, 06:55
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: În căutarea profitului, miercuri renunţăm la fotbal

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Novak Djokovic a trecut de John Isner în primul meci la Turneul Campionilor, în timp ce Alexander Zverev l-a învins pe Marin Cilic. Cei doi se înfruntă azi, iar câștigătorul va fi cu un picior și jumătate în semifinalele competiției. Sârbul a câștigat categoric cea mai recentă partidă directă, în urmă cu o lună. Forma sa excelentă a continuat și după acel duel, iar noi avem încredere că se va impune și astăzi.

În liga națională de handbal masculin avem parte de un derby Steaua – Dinamo. Oaspeții s-au descurcat mult mai bine într-o perioadă în care ambele echipe participă și în competițiile continentale. Dacă Dinamo este neînvinsă din a doua etapă, Steaua are doar un succes în ultimele cinci runde, pierzând fiecare meci cu o adversară din partea superioară a clasamentului. Calitatea și forma echipei oaspete ne convinge să pariem pe un succes al ei.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 16:00 Djokovic – Zverev, 1, cota 1,17
Ora 21:00 Steaua – Dinamo, 1, cota 1,71

Cota Finală: 2,00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.