Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Încheiem luna aprilie cu trei propuneri din fotbal

Înaintea ultimei zile din aprilie, bilanțul lunar arată 17 bilete câștigătore din 29. Pentru a patra oară anul acesta, încheiem luna cu profit. Dorim, însă, un nou bilet câștigător, înainte de a trage linie. Astăzi, investim pe aceste 3 variante.

30 apr. 2018, 07:16
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Încheiem luna aprilie cu trei propuneri din fotbal

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Lillestrom și Stabaek au început slab sezonul din Eliteserien, cele două fiind înaintea rundei a 7-a pe poziții retrogradabile. În aceste condiții ne așteptăm ca jocul direct să fie unul de luptă, dar și spectaculos. Pariem pe cel puțin 2 modificări ale tabelei, pont ce ar fi fost câștigătoar în ultimele 16 meciuri directe și în toate jocurile lui Stabaek din acest sezon.

Același pronostic îl avem și pentru partida din Liga 1, dintre Astra Giurgiu și Poli Iași. Cu 13 goluri încasate în doar șase runde din play-off, moldovenii încă nu au reușit să câștige după încheierea sezonului regulat. Astra a reușit două victorii consecutive, cea mai recentă tocmai la Iași, cu 3-0, în urmă cu doar 4 zile. Dacă se va impune și în meciul de diseară, trupa antrenată de Mulțescu se apropie la doar 3 puncte de ultima treaptă a podiumului, ocupată de Craiova.

Ultimul meci pe care pariem luna aceasta este cel dintre Tottenahm și Watford. În efectiv complet pentru acest duel, Spurs va căuta să profite la maximum de momentul slab al grupării vizitatoare. Watford este fără victorie în ultimele 6 etape, iar în precedentele 11 deplasări a câștigat un singur punct.

Biletul zilei Pariuri1x2:

Ora 20:00 Stabaek – Lillestrom, Peste 1,5 goluri
Ora 20:45 Astra Giurgiu – Poli Iași, Peste 1,5 goluri
Ora 22:00 Tottenham – Watford, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România