Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ţintim primul combo de profit al săptămânii. Vezi pariul pentru Craiova – FCSB

Luni seară se joacă partida CS “U” Craiova - FCSB, care poate decide câștigătoarea titlului în Liga 1. Pronosticul nostru pentru această confruntare, împreuna cu alte două propuneri, ne pot ajuta să obținem câștiguri din prima zi a săptămânii.

14 mai 2018, 05:54
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ţintim primul combo de profit al săptămânii. Vezi pariul pentru Craiova – FCSB

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Un meci de o mare importanță se joacă și în Danemarca.  Brondby, prima clasată din Superliga, primește vizita lui Midtjylland, echipa de pe locul secund, aflată la 3 puncte diferență. Pe parcursul ultimei luni, cele două s-au mai întâlnit atât în campionat, cât și în cupă. Brondby a avut câștig de cauză de fiecare dată, în dueluri cu un total de 9 goluri marcate. Pariem încă o dată pe numărul de reușite, alegând varianta cea mai logică: peste 1.5 în meci.

Minim două modificări de scor ar trebui să vedem și la Goteborg, unde Hacken joacă cu Elfsborg. Gazdele au avut succes în primele trei partide jucate în fața propriilor fani în debutul acestui sezon, adunând și un total de 6 goluri marcate. Meciul cu echipa de pe locul 14 ar trebui să fie pentru Hacken o ocazie bună de a progresa în clasament.

În Liga 1, toată atenția este îndreptată spre meciurile pe care le mai au de disputat CFR și FCSB, în lupta pentru titlu. Echipa bucureșteană joacă azi la Craiova, iar un eșec ar duce la pierderea oricăror șanse la primul loc. Oltenii au propriul obiectiv: calificarea în Europa League. Având în vedere mizele mari, ar trebui să asistăm la un meci disputat, cu multe faze de poartă, poate goluri, dar și cornere.   Anticipăm  în minimum 8 lovituri de la colțul terenului, în derby-ul din Bănie.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 Brondby – Midtjylland, Peste 1,5 goluri
Ora 20:00 Hacken – Elfsborg, Peste 1,5 goluri
Ora 20:45 CS “U” Craiova – FCSB, Peste 7,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România