Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investim pe un mix de sporturi, baschet-fotbal. Vezi selecţiile

Chiar daca a fost o zi cu multe rezultate surprinzătoare, ieri am ratat cota 2 la limita. Am mizat pe cel puțin doua goluri in Plzen – Roma (2-1) și pe minim o reușita a gazdelor in Șahtior – Lyon (1-1). Șansele de dubla investiția ne-au fost anulate de pariul 1 solist la Al Ain – Team Wellington. Gazdele s-au impus, însă doar după reprizele de prelungiri.

RomaniaTV.net
13 dec. 2018, 07:59
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investim pe un mix de sporturi, baschet-fotbal. Vezi selecţiile

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pentru început ne îndreptăm atenția către Europa League, întrecere din care am extras două pronosticuri. Evitam pariurile clasice, de tipul ”1,x,2”, mizând, în schimb, pe goluri. Avem în vizor confruntări cu miză și pariem pe 1-4 goluri înscrise în Rennes – Astana și pe 2-6 modificări ale tabelei, în jocul de la Viena dintre Rapid și Rangers. 

Completăm cota 2 de astăzi, cu un pont pentru derby-ul Real Madrid – Barcelona, din Euroliga de baschet. Mizăm pe trupa gazdă, care a început bine stagiunea, cu 9 victorii în primele 11 runde ale intrecerii. Și în campionatul Spaniei, Real a bifat un start solid de sezon, tot cu 9 victorii în 11 meciuri, 6 în cele 7 confruntări de acasă.

Biletul zilei pariuri1x2.ro 

19:55, Rennes – FC Astana, 1-4 goluri, cota 1.17
19:55, Rapid Viena – Rangers, 2-6 goluri, cota 1.27
22:00, Real Madrid – FC Barcelona, gazdele sa castige, cota 1.35
COTA FINALĂ 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.