Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investiţii profitabile pe Europa League » Miza strict pe goluri!

E joi seara, e timpul pentru UEFA Europa League! Redacția www.pariuri1x2.ro a selectat pentru biletul zilei 3 pronosticuri din aceasta întrecere, toate având în vedere aceeași variantă de pariere.

RomaniaTV.net
19 oct. 2017, 07:21
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Investiţii profitabile pe Europa League » Miza strict pe goluri!

Biletul zilei

Căutăm să evităm suprizele, mizând doar pe goluri, 2 sau mai multe, în meciurile Austria Viena – Rijeka, Konyaspor – RB Salzburg și Everton – Lyon. N-ar fi exclus ca în partida de pe Goodison Park, reușitele de care avem nevoie pe biletul zilei să fie propuse doar de trupa vizitatoare. Everton nu este deloc interesată de Europa League, iar pentru jocul cu Lyon se confruntă și cu o serie de absențe grele. În plus, Everton are în weekend o partida dificilă în campionat, cu Arsenal. Echipa lui Koeman este deja focusată pe întâlnirea cu gruparea londoneză, una din care trebuie să scoată punctele care o pot îndepărta de zona roșie a ierarhiei din Premie League.

Biletul zilei

Austria Viena – Rijeka, peste 1.5 goluri
Konyaspor – RB Salzburg, peste 1.5 goluri
Everton – Lyon, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.