Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Marţi pariem pe campioanele din Premier League şi Bundesliga

Marți seară căutăm profitul în două partide cu favorite clare. În încercarea de a ne dubla investiția zilnică, ne bazăm pe Bayern Munchen și Manchester City, care joacă în Liga Campionilor.

23 oct. 2018, 06:27
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Marţi pariem pe campioanele din Premier League şi Bundesliga

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Înfrângeri în meciurile cu Ajax și Benfica au trimis AEK pe ultimul loc în Grupa E din Liga Campionilor. Grecii au nevoie disperată de puncte pentru a scapă de această poziție nedorită, dar Bayern merge la Atena pentru a obține victoria. Bavarezii au câștigat vineri pentru prima dată în ultimele cinci partide și pot profita de acest meci pentru a pune bazele unei serii pozitive. Mizăm pe forța nemțiilor, care ar trebui să se impună în ciuda eforturilor gazdelor.

Manchester City ocupă primul loc în Premier League, iar Guardiola țintește același lucru și în grupa din Liga Campionilor. Pentru asta, „cetățenii” trebuie să bifeze cele trei puncte marți seară, în Ucraina, și să aștepte un pas greșit din partea lui Lyon. Anticipăm un joc convingător din partea oaspeților. Șahtior, care a câștigat meciul direct jucat acasă în sezonul trecut, nu va fi ușor de depășit. Dominarea oaspeților ar trebui însă să le aducă cel puțin șase lovituri de la colțul terenului.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:55 AEK – Bayern, 2
Ora 22:00 Șahtior – Manchester City, Peste 5,5 cornere ale echipei oaspete

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.