Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Meciurile din Championship şi Liga Campionilor ne pot aduce noi câştiguri

Azi încercăm să repetăm succesul de marți, când am câștigat cu propuneri pentru meciuri din play-off-ul Ligii Campionilor și din a doua ligă engleză.

22 aug. 2018, 06:43
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Meciurile din Championship şi Liga Campionilor ne pot aduce noi câştiguri

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

În primele trei runde din Championship Norwich a reușit doar o remiză. Problemele majore ale echipei provin din defensivă, echipa încasând nu mai puțin de opt goluri până acum. Cu mai multă atenție în apărare, cele șase goluri marcate ar fi putut aduce mai multe puncte. Rămâne de văzut dacă problemele din apărare pot fi remediate curând, dar jucând în fața propriilor fani ne așteptăm ca atacul să puncteze.

La startul sezonului, Stoke era favorita la câștigarea ligii secunde engleze. Trei meciuri mai târziu, echipa încă nu a simțit gustul victoriei. Obținerea unui rezultat cu Wigan nu va fi ușoară. Echipa oaspete este foarte periculoasă. Noi pariem pe goluri, așteptând cel puțin două.

MOL Vidi și AEK Atena, două echipe încă neînvinse în noul sezon, joacă manșa tur a dublei pentru un loc în grupele Ligii Campionilor. Gazdele au ajuns în această fază datorită defensivei atente, care nu a încasat decât un singur gol în ultimele patru partide din calificări. O abordare defensivă este așteptată și de această dată. Cu returul la Atena, AEK nu este nevoită să se grabească și poate aștepta. Avem premisele pentru un joc relativ liniștit și nu ar trebui să avem parte de multe cornere.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:45 Norwich – Preston, Echipa gazdă înscrie
Ora 22:00 Stoke – Wigan, Peste 1,5 goluri
Ora 22:00 MOL Vidi – AEK Atena, Sub 10,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.