Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Menţinem ritmul excelent. Goluri şi cornere pe propunerea de astăzi

Start perfect în 2018! Primul combo propus de redacția www.pariuri1x2.ro a fost câștigător fără niciun fel de emoții. Am mizat pe victorii la pas repurtate de Manchester City, 3-1 cu Watford și Dundee United, 4-1 cu Brechin, precum și cornere, cel puțin 9, în Southampton – Crystal Palace. În total au fost 11, 7 de partea oaspeților, învingători și pe tabelă cu scorul de 2-1.

RomaniaTV.net
03 ian. 2018, 07:52
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Menţinem ritmul excelent. Goluri şi cornere pe propunerea de astăzi

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Pe varianta de astăzi avem din nou goluri, cornere, dar și un solist. Acesta vine din prima ligă portugheză și are în vedere succesul formației FC Porto, in deplasarea de la Feirense. Gazdele traversează o perioadă extrem de slabă, cu 9 înfrângeri contabilizate în ultimele 11 etape.

Pariem pe goluri, peste 1.5, în confruntarea Atletico de Kolkata – FC Goa din prima ligă indiană. Amintim doar faptul că după 6 runde, oaspeții au golaveraj 18-12 (exact 5 goluri în medie/meci).

Pontul pe cornere îl indicăm la super-derby-ul londonez dintre Arsenal și Chelsea. Ne așteptăm la o confruntare destul de tacticizată, programată într-un moment în care bătălia pentru pozițiile 2-4 din Premier League este extrem de încinsă. Nici numărul de cornere nu va fi foarte mare, deși linia aleasă de noi, sub 12.5, este oricum ridicată.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Arsenal – Chelsea, sub 12.5 cornere
Feirense – Porto, 2
Atletico de Kolkata – FC Goa, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România