Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Mix franco – elveţian. Echipele gazdă fac astăzi legea

Varianta de bilet a zilei aduce în atenţia pariorilor, pe lângă duelul Bordeaux – Strasbourg din Ligue 1, confruntări din ligi secunde ale Europei. Rămânem în Franţa şi mizăm pe Valenciennes – Quevilly, duel din a 18-a rundă de Ligue 2, apoi trecem graniţa în Elveţia, pentru o escală la Neuchatel.  

RomaniaTV.net
08 dec. 2017, 08:13
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Mix franco – elveţian. Echipele gazdă fac astăzi legea

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Strasbourg a oferit şocul primei părţi a stagiunii, reuşind să se impună, chiar runda anterioară, acasă, contra PSG-ului. Considerăm, totuşi, că a fost doar un accident. La Bordeaux, echipă cu 4 victorii şi 2 remize pe teren propriu în acest sezon, Strasbourg va avea o misiune infernală, aceasta cu atât mai mult cu cât echipa pregătită de Laurey a contabilizat doar un succes în cele 8 deplasări din Ligue 1. Pontul nostru: 1x.

În Ligue 2 pariem pe aceeaşi variantă la duelul dintre Valenciennes – Quevilly. Oaspeţii vin de pe locul 19 (din 20 de echipe) şi au doar 11 puncte în 17 runde, cu 7 eşecuri în 8 meciuri “afară”. Valenciennes abordează jocul de pe poziţia a 11-a, dar cu un succes urcă mult în ierarhie, chiar până în zona podiumului.
Completăm biletul de astăzi cu solistul pe gazde în Neuchatel Xamax – Winterthur. Liderul la zi al ierarhiei din Challenge League nu prea a avut milă de colegele de eşalon în prima jumătate a campionatului: 14 victorii şi 38 de reuşite în 17 runde. Contra penultimei clasate şi cu un moral excelent după victoria la Servette, o mare contracandidată la promovate, Neuchatel nu poate rata toate cele 3 puncte.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Neuchatel Xamax – Winterthur, 1
Valenciennes – Quevilly, 1x
Bordeaux – Strasbourg, 1x

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România