Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne dublăm investiţia cu pariuri pe fotbal, tenis şi baschet

Joi am compus un bilet din pronosticuri pentru evenimente din trei sporturi: începem cu tenis, continuăm cu baschet și fotbal.

RomaniaTV.net
22 nov. 2018, 08:54
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ne dublăm investiţia cu pariuri pe fotbal, tenis şi baschet

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Liam Caruana, recent participant la Turneul Next Gen de la Milano, joacă săptămâna aceasta la Andria, Italia, în turneul challenger organizat acolo. El a trecut în trei seturi de austriacul Alexander Erler, dar duelul cu experimentatul Sergiy Stakhovsky ar trebuie să fie capătul de linie al tânărului italian în această competiție.

A noua rundă a sezonului regulat din Euroliga începe cu un duel între două echipe din Turcia. Darussafaka și Anadolu Efes au starturi diametral opuse în acest sezon. Gazdele au câștigat un singur meci din opt în competiție, fiind pe ultima poziție. Oaspeții ocupă locul patru, fiind printre favoritele la calificarea în play-off. Diferența dintre ele ar trebui să fie vizibilă joi seară, iar noi pariem cu încredere pe succesul oaspeților.

Completăm biletul cu un pronostic pentru duelul dintre Petrolul Ploiești și UTA Arad, din Liga 2. Neînvinși în ultimele șapte runde, ploieștenii pot ajunge pe prima poziție a clasamentului după această partidă. Doar două echipe au plecat cu cel puțin un punct de pe Stadionul Ilie Oană în acest sezon, iar noi credem ca UTA nu va reuși să le fure gazdelor vreunul.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 14:30 Caruana – Stakhovsky, 2, cota 1,21
Ora 19:15 Darussafaka – Anadolu Efes, 2 (inclusiv prelungiri), cota 1,33
Ora 19:45 Petrolul Ploiești – UTA Arad, 1, cota 1,25

Cota Finală: 2,01

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.