Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Noua săptămână poate veni cu alte câştiguri importante

Duminică, victoria zdrobitoare a Angliei și golurile marcate de Senegal și Columbia ne-au ajutat să “înverzim” al șaselea bilet din ultimele șapte zile. Începem o nouă săptămână care poate fi la fel de profitabilă.

25 iun. 2018, 06:07
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Noua săptămână poate veni cu alte câştiguri importante

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

După înfrângeri în primele două meciuri din grupe, Egipt și Arabia Saudită nu mai au nici o șansă de a avansa în optimile Cupei Mondiale. Înainte de a părăsi Rusia, cele două se vor înfrunta pentru a câștiga primele și singurele puncte la acest turneu. Fără a fi sub presiunea din primele două partide, așteptăm un joc mai deschis din partea ambelor naționale. Investim pe cel puțin 2 goluri consmenate.

Uruguay și Rusia se întâlnesc într-un meci care va decide câștigătoarea grupei A, clasamentul urmând a stabili și traseul din faza urmatoare a întrecerii. Totuși, indiferent de poziție, cele două au șanse mari să întâlnească Spania sau Portugalia, echipe foarte puternice. Meciul ar trebui să fie unul echilibrat, ținând cont și de ce arătat Rusia și Uruguay la acest turneu. Anticipăm o partidă cu cel mult trei reușite.

Maroc este deja eliminată de la Cupa Mondială, dar mai are de jucat un meci, cu Spania. Ibericii se luptă cu Portugalia și Iran pentru calificare. Deși o remiză le-ar fi suficientă, spaniolii nu vor risca nimic. Mizăm pe un succes repurtat de naționala lui Hierro, rezultat excelent și pentru moral, înaintea primei faze eliminatorii a competiției.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 17:00 Arabia Saudită – Egipt, Peste 1,5 goluri
Ora 17:00 Uruguay – Rusia, Sub 3,5 goluri
Ora 21:00 Spania – Maroc, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România