Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Profit dublu din Liga Campionilor

Căutăm să investim pe cele mai simple și logice variante de pariere. Selecțiile zilei, în număr de două, au în vedere confruntările serii în Liga Campionilor.

RomaniaTV.net
11 dec. 2018, 08:19
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Profit dublu din Liga Campionilor

Biletulzilei Pariuri1x2.ro:

Pariem pe faptul ca PSG va termina pe locul 1 în grupa C, peste Napoli și Liverpool. Pentru a-și atinge ținta, echipa antrenată de Tuchel are nevoie de o victorie pe terenul Stelei Roșii Belgrad, rezultat coroborat cu un eșec sau o remiză contabilizată de Napoli, la Liverpool. Menționăm că napoletanii își pot continua aventura în competiție, chiar și în cazul unui eșec la limită, dar nu 0-1, pe Anfield.

Completăm biletul în cota 2 de astăzi cu pronosticul 1 solist în Inter – PSV. Pentru olandezi este o deplasare cu miză 0,  trupa din Eindhoven pierzând deja orice șansă la clasarea în primele 3 echipe ale grupei. La polul opus, interiștii caută victoria ce le poate parafa, după multe sezoane de absență, calificarea în optimile Ligii Campionilor.

Biletulzilei Pariuri1x2.ro:

PSG CÂȘTIGĂ GRUPA C  COTA 1.50

INTER – PSV EINDHOVEN  1  COTA 1.33

COTA TOTALĂ: 2.00 

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.