Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pronosticurile pentru partidele din Liga C a Ligii Naţiunilor ne pot dubla miza

Marţi pariem din nou pe meciurile din Liga Națiunilor. Toate propunerile de pe bilet vizează partide din al treilea eșalon al competiției.

RomaniaTV.net
20 nov. 2018, 08:49
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Pronosticurile pentru partidele din Liga C a Ligii Naţiunilor ne pot dubla miza

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Începem tocmai cu meciul României în Muntenegru. “Tricolorii” au șanse mici la primul loc în grupă, având nevoie de un pas greșit din partea Serbiei, care joacă pe teren propriu cu Lituania. O remiză ar păstra România pe a doua poziție, una care nu aduce însă mari beneficii. Muntenegrenii au nevoie de victorie pentru a urca pe locul secund, dar se vor gândi mai mult la evitarea retrogradării. Pentru aceasta, trebuie să evite o înfrângere la mai mult de două goluri, iar un gol reușit de ei le-ar crește semnificativ șansele. Noi pariem pe cel puțin două reușite din partea celor două echipe.

După cum aminteam mai sus, lidera grupei, Serbia, primește vizita Lituaniei. Echipa oaspete a pierdut fiecare meci jucat până acum, încasând cinci goluri și nereușind să înscrie vreunul. Nu ne așteptăm la surprize, așa că pariem pe victoria gazdelor.

În Grupa 1 din Liga C, Scoția speră să detroneze Israelul, pentru a reuși promovarea. Victoria este singura opțiune, după ce Israel a câștigat meciul tur cu 2-1. Oaspeților le este suficientă și o remiză, așa că nu ne așteptăm la o tactică prea ofensivă din partea lor. Prin urmare, pariem pe cel mult un gol marcat în prima jumătate.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:45 Muntenegru – România, Peste 1,5 goluri, cota 1,46
Ora 21:45 Serbia – Lituania, 1, cota 1,12
Ora 21:45 Scoția – Israel, Sub 1,5 goluri în prima repriză, cota 1,29

Cota Finală: 2,11

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.