Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ţintim a treia zi profitabilă consecutivă » Ponturi din Liga Campionilor!

Am pășit cu dreptul în această săptămână și cu un câștig frumușel în buzunar. Acesta a fost asigurat de biletul oferit ieri de redacția www.pariuri1x2.ro. Pronosticurile incluse pe varianta propusă au fost 1x în meciul FC Botoșani – Viitorul, duel câștigat de moldoveni cu 1-0 și 1 solist în Arsenal – West Brom. ”Tunarii” s-au impus cu 2-0, bifând astfel al 5-lea succes consecutiv pe teren propriu. Am mizat și pe cel puțin două modificări ale tabelei în Malmo – Elfsborg. Au fost nu mai puțin de 6, toate în dreptul echipei gazdă.

RomaniaTV.net
26 sept. 2017, 07:32
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Ţintim a treia zi profitabilă consecutivă » Ponturi din Liga Campionilor!

Biletul zilei

Ponturile incluse pe biletul de astăzi au în vedere două dintre partidele programate în a doua etapă a grupelor Ligii Campionilor. Pariem pe un succes lejer, la cel puţin două goluri diferenţă, al echipei Sevilla, în disputa de pe teren propriu cu Maribor, dar şi pe victoria lui Napoli cu Feyenoord, într-o partidă în care Mertens & co. să se impună şi în statistica pe cornere. În meciul din runda 1, pierdut cu 1-2 la Şahtior, trupa lui Sarri a beneficiat de nu mai puţin de 11 lovituri de la colt. Ucrainienii nu au avut niciuna!

CITEŞTE ŞI: Champions League: Pariuri1X2 iti da cele mai bune ponturi pentru a doua runda!

Biletul zilei

Sevilla – Maribor, 1 cu handicap asiatic -1.5
Napoli – Feyenoord, 1 şi Napoli mai multe cornere în meci

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.