Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ţintim continuarea seriei câştigătoare la intrarea în weekend

Varianta de ieri, construită pe pronosticuri din fotbal și baschet, ne-a adus noi câștiguri. Păstrăm rețeta și astăzi, în încercarea de a prelungi seria câștigătoare.

RomaniaTV.net
21 dec. 2018, 07:11
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ţintim continuarea seriei câştigătoare la intrarea în weekend

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Real Madrid merge în Germania pentru meciul cu Bayern. După ce au pierdut cu Olympiakos și CSKA Moscova, madrilenii au repornit seria câștigătoare, care a ajuns deja la trei partide. Ei ar trebui să își demonstreze superioritatea în această partidă, iar noi pariem pe succesul lor.

Runda din Bundesliga începe cu o confruntare între primele două clasate. Borussia Dortmund primește vizita Borussiei Monchengladbach. Echipa gazdă este neînvinsă pe Signal Iduna Park, unde a înscris de 27 de ori în doar opt runde. Ne așteptăm ca echipa lui Lucien Favre să reușească să câștige cel puțin o repriză împotriva unei adversare care a avut destule probleme în deplasări.

Alaves a avut un start de sezon excepțional, dar forma echipei a scăzut, aceasta reușind să câștige doar unul din ultimele șase meciuri. Real Sociedad ar putea profita de acest fapt pentru a obține doar al doilea succes al sezonului pe Anoeta. Bascii au pierdut doar unul din ultimele patru meciuri în fața propriilor fani. Anticipăm obținerea a cel puțin unui punct de către echipa gazdă.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Ora 21:00 Bayern – Real Madrid, 2 (inclusiv prelungiri), cota 1,33

Ora 21:30 Dortmund – Monchengladbach, Echipa gazdă va câștiga cel puțin o repriză, cota 1,25

Ora 22:00 Real Sociedad – Alaves, 1X, cota 1,20

Cota Finală: 2,00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.