Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ţintim dublarea investiţiei cu 3 partide de cupă

Ieri, biletul oferit de redacția www.pariuri1x2.ro a fost câștigător. Chelsea a pierdut clar la Watford, scor 1-4, dar a înscris golul pe care biletul nostru îl solicita, în timp ce ”derby-ul suferinței” din La Liga, Las Palmas – Malaga, a propus, pe lângă victoria la limită a gazdelor și un număr suficient de mare de cartonașe galbene acordate. Combo-ul de luni a fost completat cu varianta 1 solist în CFR – Concordia. Clujenii s-au impus cu 2-0, urmând a aborda derby-ul cu FCSB din runda următoare, de pe primul locul al ierarhiei interne.

RomaniaTV.net
06 feb. 2018, 07:20
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Ţintim dublarea investiţiei cu 3 partide de cupă

Oferta zilei de astăzi este dominată de partidele de cupă. Din aceste întreceri va extrage și redacția www.pariuri1x2.ro sugestiile de compun biletul zilei.

Paderborn, liderul la zi din 3.Liga, va pune capăt aventurii sale consistente în Cupa Germaniei. Adversarul din sferturi, „gigantul” Bayern Munchen, nu este dispus să riște nimic în acest sfert de finală. Potrivit presei germane, bavarezii vor evolua diseară cu un prim 11 din care nu vor lipsi Lewandowski, Muller, Robben, Alaba sau James Rodriguez. Anticipăm un succes la pas al viitoarei campioane din Bundesliga.

Rămânem în Cupa Germaniei și ne deplasăm pe BayArena, unde Leverkusen va primi vizita celor de la Werder Bremen. Ambele formații ne-au obișnuit cu un joc preponderent ofensiv, în care flancurile joacă un rol determinant, alături de tehnica și viteza de reacție a atacanților. Fazele de poartă nu vor lipsi, probabil nici golurile, însă noi căutăm să scoatem profit dintr-un pariu pe cornere.

În final, traversăm granița din Germania către Franța, unde Ol. Marseille o va întâlni în deplasare pe Bourg Peronnas, într-un meci contând pentru optimile de finală ale cupei. Diferența de valoare dintre cele două echipe este una imensă, iar șansele să asistăm la o victorie a oaspeților în timp regulamentare, deloc de neglijat. Mizăm simplu: „oaspeții se califică”.

Biletul zilei:

Paderborn – Bayern Munchen, 2 cu HA -1.5 goluri
Bayer Leverkusen – Werder Bremen, Peste 7.5 cornere
Bourg Peronnas – Marseille, Oaspeții se califică

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.