Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ţintim dublarea investiţiei cu pronosticuri din Germania şi Spania

După ce a încheiat luna ianuarie pe profit, redactia www.pariuri1x2.ro este pregătită să obțină câștiguri importante încă din debutul lunii februarie. Pentru astăzi, pariuri pe goluri în Zweite Bundesliga și din Primera Division.

RomaniaTV.net
02 feb. 2018, 07:53
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Ţintim dublarea investiţiei cu pronosticuri din Germania şi Spania

Biletul zilei

Neînvinsă în precedentele 7 runde, Nurnberg ocupă poziția secundă din 2Bundesliga, aflându-se în lupta pentru revenirea pe prima scenă fotbalistică a Germaniei. În schimb, Aue are un singur punct peste linia retrogradării, jocul acesteia fiind de o calitate extrem de slabă. Totuși, prin prisma obiectivelor fixate, promovarea, respectiv evitarea retrogradării, ambele formații sunt obligate să forțeze la maximum meci de meci, pentru contabilizarea fiecărui punct pus la bătaie. Pe aceleași coordonate și duelul direct, unul de „care pe care”, în care cel mai oportun pronostic este cel pe goluri.

Din Germania ne deplasăm până în Spania, unde Real Sociedad va primi vizita celor de la Deportivo La Coruna. În ciuda faptului că în debutul stagiunii era văzută drept una dintre candidatele la o clasare pe loc de cupă europeană, ura prezența în cupele europene, gruparea bască nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Ofensiv, Sociedad nu dezamăgește, însă defensiva arată carențe grave, dovadă cele 40 de goluri încasate în 21 de runde. La Coruna este chiar mai șubredă în apărare, cu 46 de goluri primite, ceea ce face uneori inutil efortul liniei de atac, în care Florin Andone își face datoria cu regularitate. Mizăm pe un meci disputat, dar mai ales spectaculos și indicăm un pronostic pe minimum 3 modificări ale tabelei.

Biletul zilei

19:30: Nurnberg – Aue, Peste 2 goluri asiatic

22:00: Real Sociedad – Deportivo La Coruna, Peste 2.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.