Biletul zilei pariuri1x2.ro: Top 3 variante!

Am incheiat săptămâna în forță, cu un nou bilet câștigător! Redacția www.pariuri1x2.ro  a mizat ieri pe cel puțin două goluri înscrise de gazde în Bayer Leverkusen – Hamburg (scor 3-0), dar și pe varianta peste 2.5 goluri în disputa din prima ligă turcă dintre Bursaspor și Galatasaray. Cu Latovlevici pe teren până în minutul 64, trupa din Istanbul s-a impus cu 2-1, consolidându-și astfel prima poziție în ierarhie.

25 sept. 2017, 08:00
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Top 3 variante!

Biletul zilei

Pronosticurile ce alcătuiesc biletul zilei de luni vin din Premier League, Liga 1 si Allsvenskan.

Pariem pe o victorie repurtată de Arsenal, în meciul de acasă cu West Brom. În ciuda startului slab de sezon, ”tunarii” au câștigat ambele meciuri disputate în fața fanilor proprii. De asemenea, West Brom are un bilanț catastrofal pe Emirates, acolo unde a pierdut ultimele 6 deplasări consecutive.

Pariem și pe confruntarea Malmo – Elfsborg, duel în care considerăm că se vor marca cel puțin două goluri și plusăm cu varianta 1x în FC Botoșani – Viitorul. Moldovenii caută să depășească rezultatele mai slabe din propriu fief, 1-3 cu Astra și 3-3 cu Poli Iași, contra unui adversar ce a câștigat doar o singură deplasare, la Chiajna, din cele 5 stagionale.  

Biletul zilei

18:00, FC Botosani – Viitorul Constanta, 1X
20:00, Malmo FF – Elfsborg, peste 1.5 goluri
22:00, Arsenal – West Bromwich, 1

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.