BIRDMAN este marele câştigător de la OSCAR 2015

"Birdman", de Alejandro Gonzalez Iñárritu, a primit premiul Oscar pentru cel mai bun film, la cea de-a 87-a gală de decernare a acestor distincţii, care a avut loc la Los Angeles.

23 feb. 2015, 05:22
BIRDMAN este marele câştigător de la OSCAR 2015

OSCAR 2015: "Birdman" câştigă premiul pentru CEL MAI BUN FILM. Alejandro Iñárritu, cel mai bun REGIZOR, tot pentru filmul "Birdman". Filmul regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu prezintă portretul unui fost star al filmelor cu super-eroi, interpretat de Michael Keaton, care încearcă să revină în actualitate şi să aibă din nou succes cu ajutorul unei piese pe Broadway. Din distribuţia peliculei mai fac parte Edward Norton, Emma Stone, Naomi Watts şi Zach Galifianakis.

Birdman  a avut nouă nominalizări la premiile Oscar 2015 şi s-a mai impus la categoriile "cea mai bună imagine", "cel mai bun scenariu original" şi "cea mai bună regie".

Anul trecut, premiul pentru cel mai bun film a revenit lungmetrajului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", de Steve McQueen.

'Birdman', comedia neagră a regizorului mexican Alejandro Inarritu despre un fost actor de filme cu super-eroi care vrea să-și recupereze gloria, pornește cu un ușor avans în fața filmului 'Boyhood', un proiect cinematografic realizat de-a lungul a 12 ani de Richard Linklater, potrivit site-ului de pronosticuri Goldderby.com.


'Birdman', care a primit sâmbătă la Spirit Awards premiul pentru cel mai bun film, cel mai bun actor și cea mai bună imagine, a fost nominalizat în total la nouă categorii la Oscar, între care și cea pentru cel mai bun film al anului.

'Birdman' prezintă, într-o notă de comedie neagră, povestea unui fost star de cinema, devenit celebru prin rolul omului pasăre, 'Birdman, care încearcă să redobândească gloria de odinioară jucând într-un spectacol de teatru de cu totul altă factură decât filmele care l-au propulsat în lumea vedetelor. 

Spirit Awards a omagiat și prestația lui Julianne Moore, marea favorită la Oscaruri pentru rolul principal, care a primit premiul pentru cea mai bună actriță pentru rolul unei bolnave de Alzheimer în 'Still Alice'.



OSCAR 2015:Birdman” câştigă premiul pentru CEL MAI BUN FILM. Alejandro Iñárritu, cel mai bun REGIZOR, tot pentru filmul „Birdman”. Filmul regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu prezintă portretul unui fost star al filmelor cu super-eroi, interpretat de Michael Keaton, care încearcă să revină în actualitate şi să aibă din nou succes cu ajutorul unei piese pe Broadway. Din distribuţia peliculei mai fac parte Edward Norton, Emma Stone, Naomi Watts şi Zach Galifianakis.

Birdman  a avut nouă nominalizări la premiile Oscar 2015 şi s-a mai impus la categoriile „cea mai bună imagine”, „cel mai bun scenariu original” şi „cea mai bună regie”.

Anul trecut, premiul pentru cel mai bun film a revenit lungmetrajului „12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”, de Steve McQueen.

Birdman‘, comedia neagră a regizorului mexican Alejandro Inarritu despre un fost actor de filme cu super-eroi care vrea să-și recupereze gloria, pornește cu un ușor avans în fața filmului ‘Boyhood’, un proiect cinematografic realizat de-a lungul a 12 ani de Richard Linklater, potrivit site-ului de pronosticuri Goldderby.com.


Birdman‘, care a primit sâmbătă la Spirit Awards premiul pentru cel mai bun film, cel mai bun actor și cea mai bună imagine, a fost nominalizat în total la nouă categorii la Oscar, între care și cea pentru cel mai bun film al anului.

‘Birdman’ prezintă, într-o notă de comedie neagră, povestea unui fost star de cinema, devenit celebru prin rolul omului pasăre, ‘Birdman, care încearcă să redobândească gloria de odinioară jucând într-un spectacol de teatru de cu totul altă factură decât filmele care l-au propulsat în lumea vedetelor. 

Spirit Awards a omagiat și prestația lui Julianne Moore, marea favorită la Oscaruri pentru rolul principal, care a primit premiul pentru cea mai bună actriță pentru rolul unei bolnave de Alzheimer în ‘Still Alice’.