BLACK FRIDAY 2013: Tabletele şi telefoanele mobile, rezervate prin voucher la Koyos

Black Friday se apropie cu reduceri, iar lista magazinelor participante este mai mare ca în 2013. Pe koyos.ro, reducerile de Black Friday vor fi oferite pentru tablete, laptopuri, telefoane mobile, obiecte de îngrijore personală, dar şi alte produse.

11 nov. 2013, 18:39
BLACK FRIDAY 2013: Tabletele şi telefoanele mobile, rezervate prin voucher la Koyos

Black Friday se organizează în ultima vineri din noiembrie şi aduce reduceri impresionante pentru clienţii care vor dori să-şi achiziţioneze produse. Koyos vine anul acesta de Black Friday cu un concept interesant, potrivit adevarul.ro.

Încă de acum câteva săptămâni, koyos.ro a lansat Black Friday Voucher, iar clienţii şi-au putut rezerva locul pentru această zi. În plus, stocul de Black Friday a fost dublat în 2013, iar cumpărăturile şi reducerile vor continua până la epuizarea stocului.

„În anii trecuţi de Black Friday clienţii au semnalat că nu au avut acces la reduceri pentru că stocurile s-au epuizat rapid, aşa că noi venim anul acesta cu o propunere inovativă. În octombrie am lansat promoţia Black Friday Voucher, prin care fiecare participant, prin trimiterea unui SMS, îşi putea securiza, pentru o anumită categorie, existenţa a cel puţin unui produs în promoţie. Scopul acestei campanii a fost, pe lângă asigurarea confortului participanţilor şi dimensionarea stocurilor”, a declarat un reprezentant Koyos.

CITEŞTE ŞI: Ce reduceri-BOMBĂ anunţă magazinele de VINEREA NEAGRA 2013