Bogdan Stancu marchează un gol la două meciuri. A înscris şi împotriva Galatei VIDEO

Atacantul român Bogdan Stancu a marcat golul echipei Genclerbirligi Ankara în meciul terminat la egalitate, 1-1, pe teren propriu cu Galatasaray Istanbul, duminică seara, în etapa a 15-a a campionatului de fotbal al Turciei.

16 dec. 2013, 06:37
Bogdan Stancu marchează un gol la două meciuri. A înscris şi împotriva Galatei VIDEO

Bogdan Stancu a deschis scorul în min. 6, pentru Genclerbirlgigi, iar Galatasaray, echipă calificată în optimile Ligii Campionilor, a egalat prin ivorianul Didier Drogba (57).

Bogdan Stancu a evoluat tot meciul la formaţia gazdă, primind un cartonaş galben în min. 61. Internaţionalul român a jucat la Galatasaray în perioada ianuarie – mai 2011, marcând două goluri în 14 partide.

Citeşte şi ROMANIA – GRECIA. Bogdan Stancu şi-a regăsit pofta de gol. A marcat de două ori pentru echipa de club

În clasament, pe primul loc se află Fenerbahce, cu 38 puncte, urmată de Kasimpaşa SK, 28 p, Beşiktaş, 27 p, Galatasaray, 27 p, Sivasspor Sivasspor, 26 p, etc. Genclerbirligi se află pe locul 14, cu 15 p. Stancu are 7 goluri marcat în 14 etape şi este la egalitate în clasamentul golgheterilor cu Lamine Diarra (Antalyaspor), Didier Drogba (Galatasaray), Cenk Tosun (Gaziantepspor), Pierre Webó (Fenerbahce) şi Burak Yilmaz (Galatasaray). Lideri sunt Aatif Chahechouhe (Sivasspor) şi Hugo Almeida (Beşiktaş), cu câte 10 goluri, urmaţi de Oscar Scarione (Kasimpaşa), Moussa Sow (Fenerbahce), 8 goluri fiecare.