Bomba anului: Andreea Marin s-a căsătorit de Sărbători. Anunţ oficial pe Facebook

Prima mare surpriză a anului 2014 vine de la fosta zână a surprizelor, care se află în vacanţă în Qatar. Iubitul Andreei Marin a anunţat pe Facebook că cei doi s-au căsătorit de Crăciun. Cei doi au primit sute de mesaje de "casă de piatră".
Romania TV
03 ian. 2014, 12:15
Bomba anului: Andreea Marin s-a căsătorit de Sărbători. Anunţ oficial pe Facebook

Andreea Marin s-a măritat cu iubitul ei, medicul turc Tuncay Ozturk. Anunţul a fost făcut chiar de iubitul divei, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Dragi prieteni, de ceva timp am o relaţie foarte bună cu Andreea. Întotdeauna am vrut această relație departe de publicitate, din acest motiv nu am vorbi despre relația noastră nicăieri. Am luat măsuri serioase în ceea ce priveşte intimitatea noastră, pentru că suntem doi oameni maturi. Şi la fiecare etapă nu ne avem în vedere doar pe noi, ci şi familia noastră. Andreea a fost logodnica mea. Şi acum este o onoare pentru mine să împărtăşesc cu voi căsătoria noastră. Voi fi întotdeauna mândru să am o astfel de femeie minunată ca fiind soţia mea. Vă mulţumesc pentru gândurile bune şi să aveţi Un An Nou Fericit!”, a scris Tuncay Ozturk pe Facebook.

Citeşte şi: ANDREEA MARIN şi TUNCAY OZTURK, în luna de miere în Dubai. Cum arată verigheta Zânei

După divorţul de Ştefan Bănică, Andreea Marin s-a cuplat cu Tuncay Ozturk. Un bărbat de origine turcă, mai tânăr cu 12 ani. Dar cum dragostea nu are vârstă, Andreea Marin se declară împlinită, mai ales după ce a primit inelul de logodnă. Fosta Zână a surprizelor a declarat că ea şi iubitul ei au planuri de căsătorie.

Vezi şi: ANDREEA MARIN, anunţ-BOMBĂ, nimeni nu se aştepta la asta

 

Andreea Marin a anunţat pe contul ei de Facebook, în urmă cu un an, că ea şi soţul ei, Ştefan Bănică Jr., au decis de comun acord să se despartă, după o căsnicie care a durat şapte ani. „Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După şapte ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru”, a scris Andreea Marin în mesajul de pe Facebook.

ANDREEA MARIN, prima reacţie după căsătoria cu Tuncay

„Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi. Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă”, mai spune vedeta de televiziune.

„Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile şi mai ales copiii. Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică”, se arată în acelaşi mesaj.

Şi pe contul de Facebook al lui Ştefan Bănică Jr. a fost publicat acelaşi mesaj, joi, în jurul orei 21.00.

Andreea Marin şi cântăreţul Ştefan Bănică Jr. s-au căsătorit în ianuarie 2006 şi au împreună o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007.

Ştefan Bănică Jr. s-a născut pe 18 octombrie 1967 şi este fiul actorului Ştefan Bănică. Este actor şi cântăreţ şi a jucat în numeroase piese de teatru şi filme, „Liceenii” fiind unul dintre cele mai cunoscute filme în care a apărut. Ştefan Bănică este gazda şi regizorul emisiunii „Dansez pentru tine” de la Pro TV şi a avut numeroase apariţii în show-uri de divertisment. A susţinut mii de concerte în întreaga ţară şi a lansat 14 albume.

Ştefan Bănică a mai fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu şi mai are un copil dintr-o relaţie anterioară.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974 şi a devenit cunoscută ca prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize”. A fost editor şi prezentator de ştiri, reporter, producător şi moderator TV.

Este preşedinte fondator al Fundaţiei „Preţuieşte Viaţa” care derulează campanii umanitare, pe teme de sănătate, educaţie şi un jurnalism de calitate.

Este prima jurnalistă din România care a escaladat vârful Kilimanjaro, „Acoperişul Africii”, şi coproducător al documentarului „Kilimanjaro 2001″ realizat pentru TVR.

Andreea Marin a câştigat în 2010 medalia de aur la Salonul Internaţional de Invenţii de la Geneva pentru body-ul extensibil pentru copii pe care l-a inventat.

Andreea Marin Bănică este o femeie încercată de viață. La vârsta de nouă ani și-a pierdut mama, la 24 de ani a trecut printr-un divorț, iar sănătatea i-a dat mari bătăi de cap. Acum, în pragul vârstei de 40 se pregătește pentru un al doilea divorț și să-și crească fetița singură.

Vestea divorțului dintre soții Bănică a uimit pe toată lumea. Însă, pentru Andreea această experință nu este una nouă. Zâna a mai trecut printr-un astfel de episod, la 24 de ani, când prima sa căsnicie s-a destrămat. „Un divorț nu trebuie să te dărâme, că eu sunt trecută deja printr-o astfel de experiență, că sunt încă în viață și iată că nu e imposibil să-ți refaci viața, și să ai o familie, să ai copii. Și atâta vreme cât un divorț nu se termină cu efecte negative asupra copiilor, până la urmă nu e ceva atât de important cum e sănătatea”, declara vedeta anul trecut, în noiembrie.

Pe de altă parte, Andreea a recunoscut că a fost un moment dificil din viaţa ei. „Am decis împreună. Au fost mai multe discuţii, pentru că nu este uşor să te desparţi de cineva, mai ales că amândoi mai aveam sentimente unul pentru celălalt.” Cristian Gheorghiţă a fost primul soţ al Andreei Marin. Cei doi s-au căsătorit în anul 1995, iar mariajul lor nu a durat decât trei ani.

Moartea mamei

Un alt eveniment nefericit din viața vedetei a fost dispariția mamei sale. La vârsta de nouă ani, Andreea şi-a pierdut mama într-un accident de maşină. „Mama a murit în braţele mele până la spital. Ne întorceam de la mare şi a avut loc un accident de maşină. Cuvântul mamă a căpătat de atunci o altă semnificaţie pentru mine”, povestea cu lacrimi în ochi fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize-surprize”.

Boală grea

O altă încercare a vieții pentru Andreea Marin a fost o boală grea cu care s-a luptat timp de mai mulți ani. Vedeta s-a chinuit să afle din ce cauză avea dureri greu de suportat. După mai multe vizite în spitale din România, Austria și chiar America, Andreea Marin a fost operată în Turcia. Medicii spitalului Acibadem din Istanbul au operat-o de două ori la spate și au salvat-o pe „Zâna surprizelor”. „Nu e o ruşine să spun că am 37 de ani, stau mult la computer şi vârsta îşi spune cuvântul. Am nişte probleme la coloana vertebrală. M-am simţit mai bine, am slăbit, m-am simţit mai întinerită. Am întotdeauna în planul doi, în mintea mea, faptul că într-un moment greu am unde să merg şi să mă simt în siguranţă. Vin aici din trei în trei luni pentru că e doar la o oră distanţă de noi şi mă salvează. În România există medici extraordinari, dar există şi limitare tehnică”, a explicat ea, în urmă cu doi ani, decizia de a se opera în Turcia.

Înșelată de mai multe ori

Chiar dacă Andreea Marin a încercat să-și țină viața privată departe de ochii presei, de-a lungul celor șapte ani de căsnicie au apărut mai multe materiale, în revistele de scandal, în care Ștefan Bănică era prins în „ofsaid”.

Un astfel de episod a fost cel din anul 2011 cu Lavina Pârva, fosta solistă a trupei Spicy. Totul a pornit de la nişte poze în care Lavinia a fost surprinsă intrând în blocul în care Ştefan Bănică are un apartament. La câteva luni de la acest eveniment, Bănică a fost implicat într-un alt scandal. În ziarul Click a apărut un material din care reieşea faptul că solistul şi-a făcut nişte analize medicale pentru depistarea unor boli venerice. De aici, au pornit zvonurile cum că artistul ar fi înşelat-o pe „Zână”. Atunci, Andreea a spus: „Iertaţi-mă, dar vă chinuiţi degeaba să ne despărţiţi. E ridicol deja sau pur şi simplu de râs. Încheiem dialogul aici.”

Un alt moment la fel de neplăcut pentru Andreea Marin a fost cel de anul trecut când Adriana Nicolae a lansat zvonuri cum că ar avea un copil cu Ștefan Bănică. Și pentru că a vrut să știe dacă soțul ei a înșelat-o, Andreea Marin a luat-o la întrebări pe Adriana Nicolae, pe scena Galei Premiilor Vip. „Soţul meu e tatăl copilului tău? Da sau nu?”. Şi pentru că presupusa amantă a refuzat să dea un răspuns clar, Andreea a continuat, preţ de câteva minute, s-o întrebe: „Da sau nu? Este soţul meu tatăl copilului tău?” 

Surprinsă de reacţia divei, Adriana a încercat să ocolească răspunsul şi să treacă peste acest moment jenant. „Din respect pentru familia mea şi pentru copilul meu, prefer să nu comentez acest subiect”, a răspuns actriţa. Însă, Andreea Marin nu s-a mulţumit cu acest răspuns şi a continuat cu avalanşa de întrebări. „Din respect pentru copiii noştri, care au avut de suferit din pricina faptului că n-ai lămurit lucrurile la timp, o să te rog să le lămureşti acum. Da sau nu?… Deci nu ştii cine e tatăl copilului tău şi îţi doreşti să perpetuezi acestă necunoscută”, a concluzionat „Zâna”.

Lupta cu depresia

În tot acest timp, din cauza tuturor problemelor pe care le-a înfruntat de-a lungul vieții, vedeta a fost afectată de o depresie foarte puternică și doar cu ajutorul unui psiholog a reușit să se vindece.  „Nu am vrut să ştie nimeni că am mers la psiholog. Eu nu vreau să mă plângă nimeni. Mama m-a învăţat că, atunci când am o problemă, trebuie să zâmbesc. Bineînţeles, pe umărul celor dragi poţi să pui capul şi să plângi, însă nu trebuie să ştie toată lumea problemele mele. Depresia e o boală, nu e o vină. Ne paşte pe toţi, din pricina stresului în care trăim, a lipsei de informare”, a explicat diva. Vedeta povestea că se trezea dimineața plângând fără motiv anume și că simțea cum este cuprinsă de o „gheară” pe care nu putea să o stăpânească.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Spania. Un bărbat și-a ucis soția româncă și pe fiul ei, după o ceartă în familie. Un muncitor român a privit toată scena
Bzi.ro
Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”
Fanatik.ro
Rezultate finale oficiale Cluj Napoca alegeri locale 2024. Cine e primar: Emil Boc, Aurelia Cristea, Viorel Băltărețu sau Călin Cozma. Scoruri PSD PNL, AUR și Dreapta Unită
Capital.ro
Se bagă banii DIRECT ÎN CONT Trebuie să îndeplinești o singură condiție
Playtech.ro
ȘOC! Cum a apărut Carmen Iohannis la secția de votare din Sibiu. Toată lumea a fost uimită
DailyBusiness
Nicușor Dan câștigă detașat Primăria Capitalei! Primele rezultate
Adevarul
Macron şi Biden, la o nuntă cel puţin neobişnuită. Mirele are 100 de ani, iar mireasa, 96: „Iubirea nu este doar pentru tineri” | FOTO VIDEO
Spynews
Cum să îți speli prosoapele de plajă corect. Așa vei scăpa de reziduri, bacterii și de mirosurile neplăcute
Spynews
O fetiță de 6 ani a fost omorâtă, după ce s-a rupt o bucată dintr-o rachetă de badminton. Incidentul s-a produs sub privirile părinților: ”A intrat în craniul...”
Evz.ro
Andreea Bălan, uimită de replica fetiței sale, Ella. Are legătură cu Victor Cornea
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
wowbiz.ro
Salman Khan a dat vestea cea mare direct de pe contul Iuliei Vântur! Actorul a vrut ca toată lumea să afle de la el
Cancan.ro
Lidia Buble l-a bântuit pe Răzvan Simion și la nunta acestuia. Ce s-a întâmplat în ziua căsătoriei
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Gestul făcut de părinții și prietenii Patriziei Cormos la înmormântare! Cum au fost îmbrăcați cei care au condus-o pe ultimul drum
Capital.ro
PRIMUL ANUNȚ despre Gabriela Firea. Vestea venită chiar de la SEDIUL PSD
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
Tragedie în România! El e bărbatul care a murit în secția de votare! Dumitru a...
substantial.ro
Nicolae Ciucă mulțumește românilor pentru participarea la vot: „O lecție de democrație”
MediaFlux
RĂSTURNARE privind PRIMĂRIILE de SECTOR! S-au aflat REZULTATELE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'