BOMBĂ. Gigi Becali ar putea pierde terenurile din Pipera

De când a fost închis la Poarta Albă, fostul finanţator al Stelei pierde teren, la propriu şi la figurat, în procesele pe care le are cu diverse instituţii ale statului.

07 nov. 2014, 10:27
BOMBĂ. Gigi Becali ar putea pierde terenurile din Pipera

Zilele trecute, Tribunalul Bucureşti a respins un dosar în care latifundiarului chema în judecată, pentru drepturile de proprietate asupra unor terenuri din nordul Bucureştiului, Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, scrie spynews.ro. Instanţa a respins cererea latifundiarului „ca neîntemeiată”.

Citeşte şi GIGI BECALI A SĂRĂCIT. Câţi bani mai are latifundiarul

Nu este prima înfrângere a fostului finanţator al Stelei. În luna mai, Judecătoria Sectorului 2 a respins un alt proces în care Becali acţionase în instanţă „Comisia Judeţeană pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor a sectorului agricol Ilfov” şi o comisie similară din comuna Dobroieşti.

Citeşte şi Ce jocuri face GIGI BECALI pentru turul II al alegerilor. Ordinul pe care patronul l-a dat jucătorilor Stelei

Acuzat că a vândut un teren care nu îi aparţinea

Tot pentru terenuri, Becali şi soţia acestuia ar putea ajunge şi în faţa procurorilor, la finalul unui proces ce durează de mai bine de şapte ani. Finanţatorul Stelei este acuzat de reprezentanţii unei societăţi comerciale că ar fi vândut un teren ce nu îi aparţinea. Conflictul dintre latifundiar şi Sicomed, actuala Zentiva, a început în 2007 când, pentru prima oară, reprezentanţii companiei au cerut judecătorilor să constante că Gigi Becali şi soţia acestuia „au vândut blana ursului din pădure”.

Potrivit documentelor de la dosar, Becali ar fi vândut, în 2002, două hectare şi jumătate în comuna Voluntari. Teren ce ar fi aparţinut Sicomed încă de la începutul anilor ’90, aici găsindu-se mai multe clădiri care aparţin companiei. Dosarul se află acum la Curtea de Apel Bucureşti, decizia judecătoriilor fiind aşteptată la începutul lunii viitoare. Dacă instanţa va constata că soţii Becali au acţionat cu rea-credinţă, cei doi ar putea ajunge pe mâna procurorilor.