Bombă în Liga Europa, CFR Cluj a scăpat de Legia Varşovia. Ardelenii joacă în play-off cu Dudelange, din Luxemburg VIDEO

Două au fost marile surprize ale serii în Liga Europa. Zenit St. Petersburg a întors rezultatul de la Minsk, unde pierduse cu 0-4, şi a câştigat cu 8-1 după prelungiri, iar formaţia luxemburgheză Dudelange a eliminat-o pe Legia Varşovia.

RomaniaTV.net
16 aug. 2018, 19:57
Bombă în Liga Europa, CFR Cluj a scăpat de Legia Varşovia. Ardelenii joacă în play-off cu Dudelange, din Luxemburg VIDEO

Dudelange s-a calificat în play-off cu scorul general de 4-3, după ce câştigase cu 2-1 în Polonia şi a făcur 2-2 joi seara, pe teren propriu. Surpiza este totată, ţinând seama de faptul că Legia Varşovia este campioana en-titre a Poloniei, în timp ce Dudelange este un mic oraş de 20.000 de locuitori, din sudul Luxemburgului.

Luxemburghezii au început tare şi conduceau cu 2-0 în minutul 17, iar încercările de revenire ale polonezilor s-au oprit la limita calificării, în ciuda faptului că luni au instalat şi un nou antrenor pe bancă, pe portughezul Ricardo Sa Pinto. Legia a marcat de două ori, dar mai avea nevoie de un gol pentru a prinde play-off-ul.

Golul de 1-0 al meciului din Luxemburg:

 Golul de 2-0: