Bombă în showbiz! Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu, din nou împreună

Dani Oțil a avut o relație furtunoasă cu Mihaela Rădulescu, dar s-au despărțit. Cei doi se vor întâlni zilele acestea după mult timp, diva de la Monaco fiind invitată, joi, la emisiunea matinală.

28 nov. 2018, 15:26
Bombă în showbiz! Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu, din nou împreună

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu se vor întâlni după mult timp zilele acestea.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre prima noapte de dragoste cu Felix. DETALII PICANTE

„Mâine este o zi de sărbătoare pentru multă lume. Mihaela a stat atâția ani în televiziune și s-a săturat să vină ăștia să o perie, să îi zică ce deșteaptă e… Eu vreau să mergem pe altă parte. Să vă audă și Mihaela și eu… să nu mă faceți de râs, să par iar prostul clasei. Vreau să veniți și să mă întrebați lucruri de genul: de ce se învârte Pământul?” a spus Dani Oțil.

Mihaela Rădulescu, din nou GOALĂ pe Internet. IMAGINILE-ŞOC cu care a surprins pe toată lumea FOTO

La ani de zile de la ruperea relației, prezentatorul TV a dat detalii picante despre relația cu actuala iubită a  lui Felix Baumgartner: „Mie îmi place sexul dimineața. Erecția de dimineață e provocată din mai multe cauze anatomice. Eu și mental și sexual sunt foarte bine dimineața. Cred eu că unele femei sunt urâte dimineața. Există viață după Mihaela Rădulescu. Iată-ne aici! Eu mai vorbesc cu Mihaela și avem glumele noastre. De fiecare dată când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală de după ea în următorii doi ani. Doi ani după relația cu Mihaela… Doamne! Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”.