Bombă în showbiz: Este însărcinată cu fostul iubit. Acesta a aflat ultimul, ÎN DIRECT, că va deveni tată

Lilia Cetraru a dat o veste bombă în emisiunea Dom-2 de vineri-seară. Moldoveanca este însărcinată, iar tatăl copilului este chiar fostul ei iubit din cadrul proiectului, Serghei Zahariash.

RomaniaTV.net
04 feb. 2017, 12:13

Serghei a fost și ultimul care a aflat vestea că va deveni tată. Lilia le-a mărturisit inițial unor alți participanți ai show-ului despre faptul că va avea un copil, iar apoi, în adunarea de vineri seară, l-a anunțat în fața tuturor și pe fostul iubit despre sarcină.

Potrivit medicilor, Lilia ar fi însărcinată de 12 zile. Tot ei au avertizat-o pe tânără că nici nu ar trebui să se gândească la un avort, pentru că asta i-ar afecta grav sănătatea, iar ulterior nu va mai putea avea copii.

După discuțiile de grup, Lilia a recunoscut în fața lui Serghei că a mai avut o sarcină, pe care a pierdut-o. Totuși, a fost vorba de o sarcină extrauterină, iar șansele ca ea să fi fost păstrată erau minime.

Câteva dintre concurentele Liliei din Dom-2 au dubii față de faptul că moldoveanca din Chișinău ar fi însărcinată. Mai mult, actuala iubită a lui Serghei, Lera, susține sus și tare că Lilia a înscenat totul doar ca să-l întoarcă pe Serghei la ea.