Bosch angajează peste 40 de oameni. Caută de la candidaţi fără calificare până la specialişti cu studii superioare tehnice

Divizia de Electronice Auto a companiei Bosch angajează peste 40 de oameni în această perioadă. Iată oferta de muncă disponibilă la Bosch şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi.

RomaniaTV.net
26 sept. 2016, 07:02
Bosch angajează peste 40 de oameni. Caută de la candidaţi fără calificare până la specialişti cu studii superioare tehnice

Divizia de Electronice Auto a companiei Bosch produce sisteme electronice inovative, invertoare fotovoltaice, unităţi de control şi semiconductoare.

Oferta de muncă la divizia de Electronice Auto a companiei Bosch

Divizia de Electronice Auto a companiei Bosch angajează 30 de tehnicieni-operatori la roboţi industriali. Candidatul potrivit pentru acest post are cel 18 ani, atenţie sporită, e dispus să lucreze în schimburi, într-o fabrică de producţie de componente şi subansamble electronice, în industria constructoare de maşini.
Candidaţii selectaţi pe acest post vor fi responsabili de asamblarea mai multor tipuri de componente electronice în diferite stadii de producţie, în diferite procese de asamblare, testarea şi verificare a subansamblelor, dar şi de operarea şi urmărirea roboţilor industriali asistaţi de calculator.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Divizia de Electronice Auto a companiei Bosch angajează şi pe postul de leader quality laboratory. Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, preferabil cu profil tehnic, cel puţin trei ani experienţă de conducere, solide abilităţi de organizare, de rezolvare a problemelor, vorbeşti fluent limba engleză, ştii să lucrezi cu MS Office.
Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

Divizia de Electronice Auto a companiei Bosch angajează pe postul de commodity buyer.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare cu profil economic, inginerie mecanică sau într-un domeniu conex, are cel puţin doi ani experienţă în achiziţii, ştie să lucreze în MS Office, poate lucra structurat şi eficient, e flexibil, are bune abilităţi de comunicare, are foarte bune cunoştinţe de limba engleză sau de limba germană.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Divizia de Electronice Auto a companiei Bosch angajează pe postul de line planner.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare în Inginerie sau Fizică, ai experienţă în producţia de serie în industria auto, ai mai lucrat cu SAP, ai cunoştinţe solide de limba engleză, ai spirit de echipă, bune abilităţi de comunicare, poţi gestiona conflicte, lucrezi structurat.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Divizia de Electronice Auto a companiei Bosch angajează pe postul de product data manager.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare cu profil Inginerie sau cu profil economic, ştie să lucreze cu SAP, are abilităţi de rezolvare a problemelor, are cunoştinţe avansate de engleză, lucrează structurat şi ştie să gestioneze conflictele.
Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Consultaţi la acest link lista completă a locurilor de muncă vacante la Bosch.