Boureanu şi Kiriţă, la judecată cu poliţiştii care i-au sancţionat pentru DEPĂŞIREA VITEZEI LEGALE

Cristian Boureanu şi Giani Kiriţă, în război cu poliţiştii care i-au amendat. Cei doi vor să demonstreze că ofiţerii au greşit când le-au luat permisele pentru depăşirea vitezei legale.

07 iul. 2015, 06:02
Boureanu şi Kiriţă, la judecată cu poliţiştii care i-au sancţionat pentru DEPĂŞIREA VITEZEI LEGALE

Au fost prinşi conducând cu peste 180 km/h pe drumul spre mare, dar Cristian Boureanu şi Giani Kiriţă susţin că de vină sunt aparatele radar. După ce s-au întors din vacanţa pe Litoral, ei i-au dat pe poliţişti în judecată şi speră să îşi recupereze permisele de conducere, scrie Click.

Cristian Boureanu a depus la Judecătoria Călăraşi o plângere împotriva Poliţiei Române. A contestat amenda de 877 de lei şi vrea să demonstreze că poliţiştii au greşit.

„Avocatul meu a contestat înregistrarea. Am un limitator care îmi ţine viteza la 170 km/h, iar dacă o depăşesc, maşina are grijă să pună frână. Şi dacă ar fi să pierd procesul, plec în SUA şi circul cu metroul”, a spus oureanu.

Deşi a circulat cu 181 km/h, şi fotbalistul Giani Kiriţă îşi vrea permisul înapoi. El a depus o plângere împotriva poliţiştilor la Judecătoria Buftea.