„BRAVO, AI STIL! 2017”: Cine a fost eliminată în gala de sâmbătă seară: „Energie ZERO, ce e leşinătura asta?”

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este un format international de succes (format original: My Style Rocks). Concurentele evolueaza in fata unui juriu competent si a telespectatorilor pentru a demonstra ca au atitudinea si stilul necesare pentru a castiga marele premiu – 100.000 de lei si o colaborare ce le poate aduce succesul in televiziune.

18 mart. 2017, 20:02
„BRAVO, AI STIL! 2017”: Cine a fost eliminată în gala de sâmbătă seară: „Energie ZERO, ce e leşinătura asta?”

UPDATE: Dănuţa a fost eliminata în gala de sâmbătă seară de la „BRAVO, AI STIL! 2017”.

Concurente Bravo, ai stil, sezonul 2: Dănuța 

danuta bravo ai stil
 

 Dănuța (31 de ani) locuiește în Anglia și a vrut să impresioneze cu o ținută din viitor. Cu toate acestea, singura care i-a dat calificativul „Bravo, ai stil!” a fost Raluca Bădulescu. 


„BRAVO, AI STIL! 2017”: Raluca Badulescu a luat foc: „Energie ZERO, ce e lesinatura asta?! Nici macar nu iti spun „buna”. Eu cred ca unele dintre voi continuati sa ne luati la misto./ „Te bagai sub masa si iesei Monica Lewinski, faceai ceva!” Cum sa pui acest costum cu trei margele?! Te-ai asezat fleasc la masa! Tinuta la pamant, momentul la pamant!” Concurenta, in LACRIMI dupa ce i-a fost desfiintat absolut tot!

Silvia a avut atat momentul cat si tinuta extrem de proaste, in opinia tuturor juratilor „Bravo, ai stil!” 

Cea mai vehementa cu privire la momentul Silviei a fost Raluca Badulescu care i-a criticat tinuta asa cum nu a mai facut nimanui pana acum, enervata fiind de lipsa de energie a concurentei. Mai mult decat atat, Silvia si-a ales un concept pe care l-a executat extrem de prost in opinia juratului, nu a fost animata, nu a avut costumatia necesara unei Gale:”Dolly Parton, eu o ador, cu o tinuta spectaculoasa, cum sa pui acest costum nude cu trei margele si sa te fatai asa! Tu intrand pe scena…sa mor, de la usa ai intrat asaa…in loc sa intri wow si te-ai asezat la masa, fleasc!” Eu, chiar va incurajez pe toate, dar azi, acum, in Gala, sa te prezinti asa cu tema America?! Tinuta la pamant, momentul la pamant…” 

„BRAVO, AI STIL! 2017”: Andreea, reactie virulenta la adresa Denisei: „Are un ton de superioritate si niste glume pe care nu le le mai tolerez!/ „Nici tu nu ai glumit dragut cand ai spus ca esti sefa mea!” Silvia, castigatoarea primului sezon o ataca pe Denisa: „Daca tie iti place tinuta asta, incep sa ma indoiesc ca TU iti faci tinutele!

„BRAVO, AI STIL! 2017”: Marisa o ironizeaza pe Denisa: „Fata ta nu exprima cand defilai…look-ul tau e actual si sunt de parere ca nu o sa iti vinzi acel fotbalist. Denisa ne-a invatat cu astfel de look-uri. Silvia o ia la rost pe Marisa ca nu se exprima! „Aroganta ta continua”