BRAVO AI STIL ALL STARS 19 MAI 2018. Eliminare cu lacrimi şi scandal, ce a decis juriul. LIVE VIDEO KANAL D gala de sâmbătă

BRAVO AI STIL ALL STARS 19 MAI 2018. O nouă gală eliminatorie la ediția din 19 mai 2018 a emisiunii BRAVO, AI STIL! ALL STARS! Concurentele au din ce în ce mai multe emoții, mai ales că peste câteva ediții va fi desemnată cea mai stilată femeie din România din vechile câștigătoare ale emisiunii Bravo, ai stil!.

19 mai 2018, 16:20
BRAVO AI STIL ALL STARS 19 MAI 2018. Eliminare cu lacrimi şi scandal, ce a decis juriul. LIVE VIDEO KANAL D gala de sâmbătă

BRAVO, AI STIL! ALL STARS. Denisa a lipsit din cauza unor probleme personale și a fost EXCLUSĂ din competiție. Gala s-a încheiat fără eliminări.

Votul juriului: Beatrice 17 puncte + 3 puncte

Silvia 16 puncte
Alina 16 puncte
Iuliana 10 puncte
Marisa 9 puncte
Otilia 9 puncte

Silvia 29,6% votul telespectatorilor.


BRAVO AI STIL ALL STARS 19 MAI 2018. La ediția de vineri, a avut un nou schimb de replici între Marisa și Denisa, după ce câștigătoarea sezonului 2 a fost trimisă în atelierul de creației și a eșuat lamentabil cu tema.

„Marisa este ceva de speriat astazi, si nu prin tinuta! Si-a luat tricoul cu muschi, ceva sublim! Ceva mai kitschos nu am vazut in viata mea, o combinatie de materiale mai kitschoase nu am vazut! A mai simtit ea nevoia sa isi puna o pietricica si in talie, nu fusese de ajuns ca isi mai pusese si nasturi”, a fost de parere Denisa.

BRAVO AI STIL ALL STARS 19 MAI 2018. Ultima concurentă eliminată din concursul de stil a fost Larisa

Concurentele au respirat ușurate și săptămâna trecută, întrucât gala s-a terminat fără eliminări. De data aceasta, concursul se încheie cu un final dramatic. 

Tematica emisiunii din 12 mai 2018 este inedită. Fiecare concurentă a tras la sorți câte un deceniu reprezentativ în modă și va trebui să arate cât de bine poate personaliza ținuta și apariția scenică, pentru ca notele să fie cât mai mari. Bineînțeles că, vor conta și voturile publicului, ajutor pentru concurenta care va fi la un pas de eliminare. 

Silvia a fost cea care a cucerit publicul în ultima perioadă și a avut cele mai multe voturi. 

BRAVO AI STIL ALL STARS 19 MAI 2018. Trei ex-câștigătoare în concurs

Silvia, Marisa și Iuliana sunt cele trei câștigătoare ale sezoanelor trecute ale emisiunii Bravo, ai stil!, iar jurații au mari așteptări de la ele. Desigur, câștigătoarea BRAVO, AI STIL! ALL STARS ar putea fi o surpriză pentru toată lumea. 

În concurs mai sunt 7 concurente, iar până la finala din luna iulie se pot produce schimbări și răsturnări de situație. 

BRAVO AI STIL ALL STARS 19 MAI 2018. Reacția Denisei după eliminarea Larisei 

Denisa nu s-a sfiit in a-si arata fericirea dupa eliminarea Larisei si a gasit prilej de a sarbatori „dreptatea”, asa cum spune concurenta.

„Sunt fericita pentru ca s-a facut dreptate. Eu sunt un om bun, nu ma bucur cand i se intampla ceva rau unui om, s-a intamplat ceva corect (concurenta face referire la eliminarea, din competitie, a Larisei – n.r.). lupt pentru asta, pentru corectitudine. Traiasca corectitudinea! (…) De-asta a si iesit (Larisa – n.r.), pentru ca nu este o fata stilata deloc. A inceput sa jigneasca si sa faca niste chestii groaznice”, a spus Denisa, imediat dupa Gala „Latino Party”.

Intrebata de Ilinca Vandici daca ea chiar se bucura ca Larisa a fost eliminata, Denisa a raspuns prompt. „Nici nu ma asteptam sa mi se intample o asemenea minune!”, a spus concurenta.

Cătălin Botezatu: Lumea se uită la „Bravo, ai stil” ŞI pentru „NEBUNEALA” din platou, nu doar pentru defilare şi verdict

Într-un interviu acordat pentru Verdict.ro, Cătălin Botezatu, juratul de la „Bravo, ai stil” a făcut câteva mărturisiri. Printre altele, recunoaşte că echipa de la acest show este o familie pentru el şi se consideră norocos că a găsit un job perfect. „Nu oricine are norocul de a avea un job unde să poată face ce iubește cel mai mult, dar să mențină și o relație de prietenie cu colegii. Cătălin Botezatu, însă, a găsit jobul perfect: „E extraordinar. În afara faptului că durează foarte mult și filmăm non-stop…facem ceea ce ne place. E frumos pentru că trăiesc într-o mare familie. De fapt, e a doua mea casă, stând acolo câte 

13-14 ore” a mai spus creatorul de modă.

Despre concurentele de la „Bravo, ai stil”

„Concurentele sunt bune și nebune. Sunt extraordinare, sunt talentate și că tot m-ai întrebat, publicul ar trebui să înțeleagă că este o emisiune de divertisment, nu o emisiune în care trebuie să facă o defilare, să le dăm verdictul și atât. Sunt curios, dacă ar fi doar atât s-ar mai uita lumea? Nu. Lumea se uită și pentru nebuneala din platou și atunci e firesc ca unii să catalogheze altfel emisiunea, dar eu cred că ei își dau seama. Publicul care contează își dă seama că este o emisiune și de divertisment, mai ales în gale” a mai declarat Botezatu potrivit verdict.ro.

 

BRAVO AI STIL ALL STARS 19 MAI 2018. Imn original 

Antonia a fost muza lui Alex Velea cand a conceput piesa.

“M-am gandit ca aceasta emisiune are nevoie de un imn super fresh. Desigur ca am avut si o muza in compunerea acestuia – iubita mea, Antonia. Ea este mereu sursa mea de inspiratie. Si ea, la randul ei, este indragostita de moda si de tot ceea ce inseamna noutatile  in fashion”, spune Alex Velea.