BRAVO, AI STIL! ALL STARS 2018 Reacţia Denisei Potecaru pe Facebook, după ce a fost exclusă sâmbătă din competiţie

Publicat: Duminică, 20 Mai 2018 10:52 // Actualizat: Luni, 21 Mai 2018 12:53 // Sursa: romaniatv.net

BRAVO, AI STIL! ALL STARS! Denisa nu a participat la GALA de sâmbătă seara, iar Ilinca Vandici a anunțat la finalul emisiunii că ea a fost exclusă și nu va mai fi concurentă la BRAVO AI STIL!

BRAVO, AI STIL! ALL STARS! Imediat, după anunțul că a fost scoasă din competiție, Denisa a postat pe o rețea de socializare care este motivul pentru care nu va mai concura pentru titlu de cea mai stilată femeie din România.

"Mi-a placut, m-a ajutat si m-a durut! Mi-a placut pentru ca am avut ocazia sa prezint si sa ma desfasor in zona hainelor si accesoriilor. M-a ajutat pentru ca mi-am descoperit latura puternica si ca m-a motivat sa reusesc sa raman ferma pe pozitie. M-a durut pentru ca mi-a fost impus sa car de fiecare data "sacul" cel mai mare si mai greu. M-a durut cand am fost fortata sa ma explic ca la ancheta pentru comentarii foarte normale si adevarate. Cand te doare, te cauti si te tratezi.Asta fac acum, sunt sub tratament cu o medicatie deosebita. Familie, oameni de calitate si proiecte parfumate. Fiti fara griji, ma vindec repede cu asa medicamente! Revin!", este mesajul Denisei. 

Votul juriului: Beatrice 17 puncte + 3 puncte

Silvia 16 puncte
Alina 16 puncte
Iuliana 10 puncte
Marisa 9 puncte
Otilia 9 puncte

Silvia 29,6% votul telespectatorilor.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS. La ediția de vineri, a avut un nou schimb de replici între Marisa și Denisa, după ce câștigătoarea sezonului 2 a fost trimisă în atelierul de creației și a eșuat lamentabil cu tema.

"Marisa este ceva de speriat astazi, si nu prin tinuta! Si-a luat tricoul cu muschi, ceva sublim! Ceva mai kitschos nu am vazut in viata mea, o combinatie de materiale mai kitschoase nu am vazut! A mai simtit ea nevoia sa isi puna o pietricica si in talie, nu fusese de ajuns ca isi mai pusese si nasturi", a fost de parere Denisa.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 mai 18:11
Răspunde | Votează email 1 email
Cojocar Eugenia
Felicitări,Denisa,pentru verticalitate!!! Îți înțeleg motivele,deseori eram uimita de notele deseori injuste,de atitudinea Ilincăi si a unora dintre jurați, de pedepsele nedrepte pentru niște comentarii normale. Când lucrurile stau așa,nu îți rămâne decat o soluție,demnitatea!!! Sper sa înțeleagă toți adevăratele motive,nu cele invocate in emisiune,motivele familiale. Ești o tânara verticala,educata si stilata. Respect,Denisa!!!
1
EUR
4.7081
RON
21 Jan
noapte -4 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H