Bravo, ai stil! All Stars. Un nou duel între Denisa şi Marisa. „Poţi să câştigi şi să nu reprezinţi nimic”

Denisa le tine piept astazi colegelor ei, Larisa si Marisa, care ii reproseaza acesteia ca incearca sa le enerveze in culise.

15 mart. 2018, 10:42
Bravo, ai stil! All Stars. Un nou duel între Denisa şi Marisa. „Poţi să câştigi şi să nu reprezinţi nimic”

Invitata la defilare, Denisa este pusa la zid de cele doua colege, insa tanara concurenta le contrazice, sustinand ca acestea o „saboteaza”, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi BRAVO, AI STIL ALL STARS. Cătălin Botezatu, ORIPILAT. „Este horror ce-ai făcut. Eşti babificată total…”

Marisa este vizibil deranjata cand Denisa ii spune ca parte din piesele vestimentare pe care le poarta azi sunt imprumutate de la un coleg de-al acesteia de la facultate.”Manusile, pantofii si rochia sunt imprumutate de la un coleg de-al tau de la facultate, de la UNARTE. (…) Mai multi colegi de-ai tai mi-au imprumutat haine ca sa le port in viitoarele emisiuni. (…) Tu stii foarte bine asta pentru ca ai incercat sa ii „accesezi”, dar ei nu au vrut sa-ti dea, pentru ca ai un renume foarte prost in acea facultate. (…) Tu esti frustrata pentru ca nu-ti dau … imi pare rau!”, a spus Denisa.

Marisa ii da replica Denisei, convinsa fiind ca va opri astfel sirul de acuzatii: „Ti se pare ca eu arat frustrare in competitie sau tu ca nu ai ajuns in finala?”

„Eu am demonstrat ceea ce-am avut de demonstrat! (…) Poti sa castigi si sa nu reprezinti nimic, si poti sa nu castigi dar sa reprezinti ceva”, a raspuns Denisa.