Brazilia, atacată cu arma climatică HAARP? Nori înspăimântători filmaţi pe o plajă din Rio VIDEO

Interferențele maselor de aer care au loc frecvent între masa ecuatorială (continentală și oceanică) şi cea tropicală (continentală și oceanică) determină apariţia unor formaţiuni noroase spectaculoase în zona litoralului brazilian.

14 sept. 2014, 16:06
Brazilia, atacată cu arma climatică HAARP? Nori înspăimântători filmaţi pe o plajă din Rio VIDEO

Proiectul global HAARP a fost creat pentru studirea climatului Terrei, însă adepţii teoriei conspiraţiei susţin că, în realitate, e o armă climatică și psihotropă puternică fără precedent. Efectele HAARP asupra climei sunt greu de precizat, dar există speculaţii că SUA ar fi încercat să provoace temperaturi foarte scăzute în Serbia, în timpul războiului din 1999.

Citeşte şi Schimbarea climatică ameninţă jumătate din speciile de păsări din America de Nord

Mult mai recent, în luna februarie a acestui an, mai multe publicaţii din America de Sud susţineau pe surse că SUA vor utiliza HAARP împotriva Venezuelei, Boliviei, Braziliei şi Ecuadorului, în încercarea de a destabiliza aceste state ostile americanilor.

În acest spirit, un utilizator din Brazilia a postat pe Facebook un clip pe care l-a intitulat, mai în glumă, mai în serios „Alertă în Brazilia – Arma climatică HAARP, în funcţiune„.