BRAZILIA – COSTA RICA 2-0 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Neymar este uşor acccidentat, dar face spectacol

Brazilia a învins, vineri, cu scorul de 2-0 (0-0), reprezentativa din Costa Rica, la Sankt Petersburg, în etapa a doua a Grupei E a Cupei Mondiale. Golurile au fost marcat de Coutinho, în minutul 90+1, şi Neymar, în minutul 90+7.  

22 iun. 2018, 08:35

BRAZILIA – COSTA RICA 2-1. Coutinho a împins balonul în poartă după ce Gabriel Jesus i-a pus mingea „pe tavă”, după o centrare a lui Marcelo. Coutinho este la al doilea gol la această ediţie a CM.

În minutul 90+7, Neymar a finalizat o acţiune de contraatac şi o pasă primită în marginea careului de  6 metri, de la Douglas Costa.

În minutul 78, Neymar a fost jenat în careu de Gonzalez, arbitrul Kuipers a dictat penalti, dar şi-a anulat decizia după ce a vizionat înregistrarea fazei. Acesta este primul penalti anulat cu VAR la CM.


Min.90+1: GOOOOL BRAZILIA! Brazilia a dat lovitura în primul minut de prelungiri, după ce Philippe Coutinho a împins mingea printre picioarele lui Keylor Navas, de la opt metri.

 

 

BRAZILIA – COSTA RICA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Echipe de start:

BRAZILIA: Alisson – Fagner, Thiago Silva, Miranda, Marcelo – Paulinho, Casemiro, Coutinho – Willian, Gabriel Jesus, Neymar. Selecţioner: Tite.

COSTA RICA: K. Navas – Acosta, Gonzalez, Duarte – Gamboa, Borges, Guzman, Oviedo – Bryan Ruiz, Venegas – Urena. Selecţioner: Oscar Ramirez.

Brazilienii au dezamăgit în primul meci și au obținut doar un egal în meciul cu Elveția, încheiat 1-1. Naționala lui Neymar&Coutinho&Marcelo ar lua însă o opțiune serioasă pentru calificarea în optimi dacă reușește să câștige meciul de azi.

Costaricanii vin după înfrângerea la limită suferită în prima etapă contra Serbiei, 0-1, și au nevoie să nu piardă azi pentru a mai spera la optimi. 

Clasamentul grupei E
1. Serbia 1 meci / 3 puncte
2. Elveția 1m / 1p
3. Brazila 1m / 1p
4. Costa Rica 1m / 0p

BRAZILIA – COSTA RICA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Brazilia a rămas datoare după egalul cu Elveţia şi nu are altă variantă decât victoria în meciul cu Costa Rica de vineri. Naționala „Selecao” și-a pus toate speranțele în Neymar pentru a spera la trofeul Cupei Mondiale, iar starul lui PSG face eforturi uriaşe să treacă peste accidentarea din meciul cu Elveţia. 

Neymar va juca însă în meciul împotriva celor de la Costa Rica, desi a părăsit schiopătând antrenamentul de marți. Recent operat la piciorul drept, starul brazilian a acuzat probleme și în timpul partidei de debut, 1 la 1, cu Elveţia, în care Coutinho a marcat golul Selecao.  

Brazilia are nevoie de victorie şi pentru a evita egalarea cele mai rele serii la Cupa Mondială, care datează din perioada 1974-1978 (patru meciuri fără victorie), precizează Reuters. Brazilia a pierdut în urmă cu patru ani în faţa Germaniei cu 1-7 în semifinale, iar apoi a fost întrecută şi de Olanda în finala mică (0-3). 

BRAZILIA – COSTA RICA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Confederaţia braziliană de fotbal (CBF) pune presiune pe FIFA şi a solicitat o explicaţie oficială pentru neutilizarea sistemului de arbitraj video (VAR) la două situaţii cheie din meciul disputat duminică împotriva Elveţiei (1-1), la Cupa Mondială din Rusia, relatează Reuters.

BRAZILIA – COSTA RICA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Brazilienii susţin că fundaşul Miranda a fost împins de Steven Zuber înainte ca acesta să trimită mingea în plasă cu capul, în meciul disputat în Grupa E. O altă fază controversată este cea în care atacantul Gabriel Jesus a fost ţinut în careu şi arbitrul ar fi trebuit să acorde un penalty. Nu se ştie dacă aceste două faze de joc au fost analizate de VAR.

CBF solicită ca FIFA să explice motivele pentru care nu s-a apelat la sistemul VAR în cele două faze litigioase.

Antrenamentul de miercuri a fost închis în totalitate presei. Marţi, atacantul lui PSG le-a dat emoţii membrilor staff-ului tehnic al naţionale Braziliei, acuzând dureri la glezna dreaptă.

Conform presei braziliene, Tite va utiliza acelaşi unsprezece cu care a abordat şi meciul de debut, păstrându-i în echipă pe Paulinho şi Casemiro, criticaţi de selecţioner după remizat dezamăgitoare cu Elveţia.

BRAZILIA – COSTA RICA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Starul brazilian Neymar, care a acuzat probleme la piciorul drept în cursul meciului de debut la Cupa Mondială de fotbal 2018, împotriva reprezentativei Elveţiei (1-1), a anunţat că se simte bine şi îşi doreşte foarte mult victoria în jocul următor, cu Costa Rica.

„M-am antrenat foarte bine, mă simt confortabil, iar piciorul este liniştit”, a declarat Neymar în exclusivitate pentru CBF TV, postul de televiziune al Confederaţiei Braziliene de Fotbal, după şedinţa de pregătire efectuată miercuri la Soci, înaintea plecării către Sankt Petersburg, unde vineri Selecao va înfrunta Costa Rica, în Grupa E.

„Aşteptările sunt mari pentru cel de-al doilea meci, în care sper să facem lucrurile mult mai bine decât am făcut-o la debut. Vrem să câştigăm. Vrem să lucrăm nu doar pentru a câştiga, ci şi pentru a juca bine”, a conchis Neymar.

BRAZILIA – COSTA RICA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Lucrurile s-au complicat serios pentru naționala Braziliei după prima etapă de la CM 2018. Atât prin prisma rezultatului său din meciul cu Elveția, scor 1-1, cât și din cauza înfrângerii suferite de Germania într-o altă grupă. În faza optimilor de finală se vor împerechea primele patru clasate din grupele E și F, ceea ce înseamnă că e posibil să vedem un duel Brazilia – Germania. Sud-americanii sunt nevoiți acum să prindă din urmă reprezentativa Serbiei, victorioasă în prima rundă împotriva celor din Costa Rica, scor 1-0. Cele două naționale se vor înfrunta în ultima etapă din grupe.

Prima Braziliei pentru câștigarea Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018

 Brazilienii pot încasa 10 milioane de euro dacă se impun. Brazilia a început cu stângul Campionatul Mondial și a reușit doar o remiză cu Elveția, scor 1-1, însă echipa lui Tite este în continuare printre marile favorite la câștigarea trofeului.

Sud-americanii sunt extrem de motivați și din punct de vedere financiar: fiecare jucător al Braziliei poate încasa 432.000 de euro, la fel ca selecționerul Tite.

BRAZILIA – COSTA RICA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Brazilienii stau bine la palmares

Brazilia și Costa Rica se vor întâlni pentru a 11-a oară în istorie. Palmaresul le este net favorabil sud-americanilor, care au câștigat de nouă ori. Costa Rica a câștigat un singur duel, în urmă cu 58 de ani, la Campionatele Panamericane. Au urmat opt victorii ale Braziliei, cinci dintre ele la zero. Ultima oară când s-au întâlnit la un turneu final, în 2002, Brazilia s-a impus cu scorul de 5-2. Mult mai echilibrat a fost ultimul duel direct. În 2015, Brazilia s-a impus cu 1-0 într-un meci amical disputat la New Jersey.