BRD: Funcţionarea unor aplicaţii şi servicii va fi întreruptă sâmbătă

Anumite aplicații și servicii BRD vor avea întreruperi în funcționare, sâmbătă, din cauza unor operațiuni de mentenanță a sistemelor informatice, potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES.

14 nov. 2015, 08:27
BRD: Funcţionarea unor aplicaţii şi servicii va fi întreruptă sâmbătă

Serviciile MyBRD Net și MyBRD Mobile vor fi disponibile parțial în intervalul orar 14,00 — 20,00. Tranzacțiile inițiate în acest interval vor rămâne în așteptare și vor fi procesate a doua zi, iar soldul contului nu va reflecta tranzacțiile efectuate cu cardul. Serviciile menționate vor fi indisponibile în intervalul orar 20,00 — 23,30.

Totodată, serviciile MyBRD SMS, MyBRD Contact și Western Union la ATM vor fi indisponibile în intervalul orar 14,00 — 23,30. În ceea ce privește Serviciul BRD@ffice, tranzacțiile inițiate după ora 14,00 vor fi procesate în ziua următoare, conform orarului de week-end. Potrivit băncii, soldul disponibil afișat pe site nu va reflecta operațiunile clienților efectuate după ora 14,00. Acesta va fi afișat în ‘următorul extras end-of-day’.

Agențiile deschise în mod curent sâmbăta vor funcționa cu program redus sau cu o gamă de servicii limitată la: depuneri de numerar, schimburi valutare, operațiuni Western Union, operațiuni cu carduri (plăți la POS, retrageri de numerar și plăți facturi la ATM) plăți facturi.

BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor. BRD — Groupe Societe Generale are 2,2 milioane de clienți și operează o rețea de 842 de unități. BRD ocupa o poziție importantă pe piața românească a cardurilor având 2,2 milioane de carduri emise și o rețea de acceptare de peste 26.000 POS-uri și 1.500 ATM-uri.