Brigitte Sfăt dezvăluie de ce nu a făcut copil cu Ilie Năstase. „Îmi spunea mereu ca sunt…”

Brigitte Sfăt şi-a dorit foarte mult să devină din nou mamă, alături de Ilie Năstase. Nu s-a întâmplat, iar acesta este unul dintre cele mai mari regrete pe care le are.

09 mart. 2017, 17:16
Brigitte Sfăt dezvăluie de ce nu a făcut copil cu Ilie Năstase. „Îmi spunea mereu ca sunt…”

Brigitte Sfăt a recunoscut că a intrat în depresie din cauza vorbelor partenerului ei şi că are şi un mare regret, acela că cei doi nu au un copil.

Brigitte Sfăt, ANUNŢ-BOMBĂ. Ilie Năstase are un copil secret la Paris

„Eu aveam speranţe pentru mine. Mă vedeam un om împlinit, care să mai facă un copil. O femeie căsătorită cu bărbatul pe care îl iubeşte şi care să îşi crească copilul de minimum 4-5 ani, lucruri pe care am încercat să le fac, dar nu am reuşit. Condiţiile au fost puţin strânse de gât, iar eu nu am putut până în ziua de astăzi să am un copil cu cel care îmi este soţ în prezent. Eu cu toţi soţii cu care am fost aveam câte un copil. Cu cel care îmi este soţ în prezent nu am niciun copil. Lucru pe care eu le-am dorit foarte mult şi despre care nu vreau să vorbesc cu nimeni”, a mărturisit Brigitte Sfăt într-o emisiune TV.

Brigitte Sfăt a recunoscut că anul trecut a fost unul cumplit pentru ea şi unul plin de suferinţă: „Mi-am dat seama că eu când mă trezesc dimineaţa trebuie să mă uit în oglindă şi să îmi spun că sunt frumoasă. Persoana de lângă mine îmi spunea mereu ca sunt urâtă, grasă şi cu fundul mare”.