Brigitte Sfăt, ANUNŢ-BOMBĂ. Ilie Năstase are un copil secret la Paris

Brigitte Sfăt a făcut dezvăluiri incendiare legate de relaţia sa cu Ilie Năstase. Actuala soţie a tenismenului a povestit că a avut mult de suferit din cauza Amaliei Năstase, fosta nevastă a sportivului, care şi-ar fi băgat constant coada în căsnicia ei.

02 mart. 2017, 06:44
Brigitte Sfăt, ANUNŢ-BOMBĂ. Ilie Năstase are un copil secret la Paris

Ilie Năstase vare două fete cu Amalia Năstase, Emma şi Alessia, dar se pare că a plătit un preţ mult prea mare pentru a putea să-şi vadă copiii. Brigitte Sfăt a povestit la o emisiune tv că a îndurat multe din partea fostei soţii a lui Ilie Năstase.

Brigitte, despre căsnicia cu Ilie Năstase: S-au pierdut momentele frumoase. I se pare că sunt proprietatea lui

„Eu deşi sunt soţia lui, mi-a trasat anumite grafice. Casa i-a promis-o fostei soţii. Eu am renovat-o, pentru că am zis că stau şi ea în ea. Nu m-a somat să plec, dar mi-a zic că dacă nu-mi convine, să-mi iau copiii şi să mă duc unde vreau eu! Ilie consideă că sunt o ţărancă de la Timişoara şi că ar fi trebuit să-i fiu recunoscătoare că sunt lângă un tip faimos ca el. Jigodie sunt de şapte ani de zile în gura fostei lui soţii. Ea pozează într-o femeie de afaceri, dar Ilie a întreţinut-o tot timpul. Ea avea o relaţie de trei ani cu bărbatul cu are copil acum, iar Ilie nici nu ştia. Tot timpul şi-a băgat coada”, a spus Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt, GEST RADICAL după ce l-am prins pe Ilie Năstase cu AMANTA

Brigitte Sfăt a făcut şi un anunţ bombă: „Cu mine nu a vrut să facă un copil pentru că i-a interzis Amalia. Aceasta a fost înţelegerea, pentru ca averea să nu se împartă. Ceea ce nu se ştie este că Ilie mai are un băiat secret. Se numeşte tot Ilie Năstase. Are 19 ani şi stă la Paris. Soţul meu l-a văzut la botez şi acum de când e cu mine”.