Brigitte Sfăt, REACŢIE ULUITOARE după ce Ilie Năstase a fost prins BĂUT la volan şi ÎNCĂTUŞAT

Brigitte Sfăt a oferit prima declaraţie după ce a aflat despre scandalul cu Poliţia în care a fost implicat soţul ei, Ilie Năstase.

25 mai 2018, 16:32
Brigitte Sfăt, REACŢIE ULUITOARE după ce Ilie Năstase a fost prins BĂUT la volan şi ÎNCĂTUŞAT

Brigitte Sfăt susţine că nu o interesează viaţa lui Ilie Năstase, deşi după incident a mers la locuinţa fostului sportiv.

Ilie Năstase s-a refugiat în BĂUTURĂ. Şi-a înecat amarul divorţului într-un bar FOTO

„Nu am de ce să mă mai interesez de Ilie, nici nu mai vorbesc cu el. El a fost la club aseară (n.r. – 24 mai), om de 72 de ani. Mi se pare penibil. Și dacă vrea să-și caute o relație, nu se duce în club. Știu că a fost cu anturajul lui.

Prin 2011 a mai trecut printr-o fază ca asta. Consumă alcool, iar ăsta e unul dintre motivele despărțirii noastre. Din cauza asta nu ne-am mai împăcat. Eu cât am fost lângă el, l-am susținut, l-am cicălit și era ok. Când îi spunem anumite chestii, el mă ura și certurile noastre erau pe tema faptului că încercam să-l îndepărtez de anturaje.

Nu vreau să arunc cu piatra în el. Dacă a fost cu două domnișoare în mașină nu știu și nu mă afectează, iar dacă ar fi pățit ceva mai rău, era bine ca domnișoarele alea să aibă grijă de el”, a declarat Brigitte Năstase pentru Click!.