Brigitte Sfăt s-a ales cu o BOALĂ VENERICĂ după ce a fost ÎNŞELATĂ de Ilie Năstase

Brigitte Năstase a făcut public faptul că Ilie Năstase are amantă de o bună perioadă, cel puţin din luna august, şi că din cauza acestei relaţii a avut de suferit.

16 nov. 2016, 14:33
Brigitte Sfăt s-a ales cu o BOALĂ VENERICĂ după ce a fost ÎNŞELATĂ de Ilie Năstase

Brigitte Sfăt a dezvăluit la o emisune de televiziune că Ilie Năstase a contactat o boală venerică de la amantă, pe care i-a dat-o şi ei. Fostul tenismen ar fi confirmat că are o relaţie serioasă cu acea femeie şi chiar ar fi fost cu una dintre fiicele lui la ea acasă.

Ilie Năstase, ceartă în direct la TV cu Brigitte Sfăt

„Am vorbit şi cu soţul ei. Lumea a crezut ca eu am jucat teatru. Eu sunt o femeie disperată care a terminat anul trecut un tratament foarte nasol, nu imi e ruşine să le spun.

Doctorul mi-a spus că o femeie face această boala dacă schimbă parteneri, iar eu am avut un singur bărbat în viaţa mea, de cand sunt cu Ilie. Vreau sa stiu care este jegoasa care a facut asa ceva. Nu vreau sa intru in amanunte.

Ea a fost unica persoana cu care a umblat. Mi-a recunoscut ca a avut relatii intime cu ea, a dus-o si pe una din fetele lui acolo, la ea acasa. Era relatie serioasa, era relatie in paralel. Eu nu imi doresc sa ajung sa ma duc la un medic si sa imi spuna ca am SIDA sau alte chestii”, a declarat Brigitte Sfăt.