Bucăţi din maşina lui Dan Condrea, strânse de la locul accidentului înainte de finalizarea cercetărilor VIDEO

Poliţiştii din Ilfov care au ajuns la locul accidentului în care a fost implicat Dan Condrea au făcut, iniţial, o cercetare ca în cazul unui accident banal. După câteva fotografii, oamenii legii au permis femeilor de serviciu să strângă resturile maşinii, potrivit România TV. La câteva ore a venit la faţa locului o altă echipă de criminalişti, pentru cercetarea amănunţită.

23 mai 2016, 14:25
Bucăţi din maşina lui Dan Condrea, strânse de la locul accidentului înainte de finalizarea cercetărilor VIDEO

Un procuror de la Parchetul Buftea a efectuat, duminică seara, cercetarea la fața locului, iar anchetatorii au ridicat probe. Dosarul va fi preluat de procurorul care investighează și cazul dezinfectanților diluați din spitale, în care Hexi Pharma a fost pusă sub acuzare.

Polițiștii au deschis, duminică, dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul accidentului rutier în care și-ar fi pierdut viața patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat oficiali ai Poliției Ilfov.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi murit duminică într-un accident rutier în județul Ilfov. Oficiali din Poliția Ilfov au precizat că în mașină s-au găsit actele lui Condrea.

Directorul SABIF, Alis Grasu, a declarat că în jurul orei 18,58 a fost înregistrat un apel privind un accident rutier grav în comuna Corbeanca.

Am primit un apel în jurul orei 18,58, în urma unui accident foarte grav în comuna Corbeanca. În mașină se afla un bărbat, singur, în jur de 40 de ani. Echipajul SABIF a ajuns în 10 minute. Bărbatul prezenta leziuni extrem de grave. La scurt timp a ajuns la fața locului și o altă mașina de tip C. S-au făcut manevre salvatoare de viață, dar, din păcate, leziunile foarte grave erau incompatibile cu viața„, a precizat Alis Grasu.

CITEŞTE ŞI: Ultimele imagini cu Dan Condrea înainte de producerea accidentului. Camerele de supraveghere au surprins totul