ACCIDENT în Capitală. Doi copii şi bunica lor, loviţi de un autoturism pe trecerea de pietoni VIDEO

O femeie a fost lovită în plin de o maşină pe trecerea de pietoni în faţa sediului USL, în zona Arcul de Triumf din Capitală. Potrivit România TV, bătrâna trecea pe culoarea verde împreună cu cei doi nepoţei ai săi, când o maşină i-a izbit.

RomaniaTV.net
28 oct. 2013, 10:48
ACCIDENT în Capitală. Doi copii şi bunica lor, loviţi de un autoturism pe trecerea de pietoni VIDEO

Accidentul s-a produs din cauza neatenţiei. Şoferul vinovat nu a văzut că semaforul arăta verde pentru pietoni şi a intrat în plin într-o maşină aflată în faţa sa, potrivit România TV. Aceasta a fost proiectată într-o femeie şi în cei doi nepoţii ai săi, aflaţi în traversare.

„Aşteptam la semafor şi dintr-o dată am fost lovit din spate. Pietonii traversau regulamentar şi am lovit o bătrână cu partea dreapta. Probabil am lovit-o în şold”, a declarat unul dintre şoferii implicaţi în accident.

Cel mai grav rănită a fost bunica celor doi copii. Ea a transportată de urgenţă la Spitalul Elias, cu contuzii la şold. Copiii au fost loviţi uşor la picioare şi au ajuns la Spitalul Grigore Alexandrescu, pentru îngrijiri medicale.

Şoferul care a provocat accidentul este profesor universitar la SNSPA. Tatăl acestuia spune că atenţia i-a fost distrasă de miting-ul care se desfăşura în zonă. „Are permis de 11 ani. Este cadru universitar. Circulă zilnic fără nicio problemă. Pe partea dreaptă era o demonstraţie. I-a fugit ochii acolo, se pare”, a declarat tatăl şoferului vinovat de accident.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul şi cine se face vinovat.