BURLĂCIŢA. Daniela Crudu, scene incendiare cu doi concurenţi. Nu ştia că e filmată

"Burlacita" se apropie de final si Daniela Crudu se pregateste sa isi aleaga "jumatatea". Iar in editia de duminica noapte a show-ului, scene de-a dreptul fascinante au avut loc.

26 oct. 2015, 12:15

Grabita din cale-afara pentru a-si alege ursitul, Cruduta a optat-pentru a doua oara in istoria concursului-la un „date” nu cu unul, ci cu doi concurenti simultan, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Burlăciţa 2015: Eduard Boţilă, alungat de Daniela Crudu, are o idilă cu o studentă

Alesii? Italianul Pietro Summa si suceveanul Alexandru Marian, doi dintre favoritii la castigatoarea concursului si, implicit, la inima Danielei.

„In aceasta dupa-amiaza, vreau sa ma intalnesc cu Pietro si cu Alex in acelasi timp. Simt ca aceasta alaturare a baietilor ma va ajuta sa ii descopar intr-un mod in care nu am reusit pana acum”, a spus Cruduta.

Iar emotiile au fost nelipsite in randul celor doi concurenti. „Am un pic de emotie inainte sa ma intalnesc cu Daniela”, a spus Alex inaintea intalnirii cu „Burlacita”.

Citeşte şi Daniela Crudu îi face ochi dulci unui devorator de VEDETE

Ce-i drept, emotii a avut si italianul Pietro. Doar ca, in cazul lui, urmarile au fost mult mai vizibile. „Emotia era asa de tare ca mi-a venit sa fac pipi in timp ce eram cu ea…”, a recunoscut, mai sincer poate decat era cazul, Pietro Summa, care, dupa „date”, s-a lasat „controlat” de ceilalti concurenti.