Ca în FILME. Faimosul „Vărul” din reclamele TV, desfigurat după o bătaie în plină stradă FOTO

Cunoscutu actorul Şerban Pavlu, devenit faimos după ce a jucat în mai multe reclame TV rolul "Vărului", a fost fotografiat plin de sânge pe faţă, în urma unei încăierări în stradă. Actorul Serban Pavlu, cunoscut publicului dupa ce a jucat in mai multe reclame TV rolul "Varului", a fost surprins plin de sange pe fata, in urma unei incaierari in plină stradă.

18 oct. 2014, 17:44

Astfel, „Văru’ ” are sânge pe toată faţa, având de asemenea arcada şi buza spartă. Din fericire, este vorba doar despre un machiaj, actorul participand la filmarile unui scurtmetraj care va fi lansat la inceputul anului viitor.

Citeşte şi Un regizor a creat un film inedit despre cum se comportă femeile când joacă rolul bărbaţilor

Actorul interpreteaza un personaj care este implicat intr-o altercatie in plina strada, in urma careia se alege cu mai multe rani la cap. In aceasta pelicula, Pavlu ii are ca parteneri pe Rodica Lazar, Dorian Boguta, Andi Vasluianu si Ana Ularu, iar regia este semnata de Andrei Cretulescu, potrivit Cancan.

Serban Pavlu a fost machiat ca la carte de o profesionista, astfel incat abia poti realiza ca urmele de sange de pe obrazul stang nu sunt reale. In 2013, Pavlu a luat chiar statueta Gopo pentru „cel mai bun actor in rol principal” pentru interpretarea din pelicula „Toata lumea din familia noastra”. De asemenea, vocea lui poate fi auzita in roluri ca Gargamel din Strumfii 2 sau Zuba din Madagascar 2.