ANUNŢUL ANULUI: Ca să nu zică lumea că e bar de gay, un club din Constanţa angajează „cliente false”

În ziua de azi, poţi să faci un ban cinstit şi din cele mai bizare ocupaţii. Cum ar fi aceea de a freca menta toată ziua, cu fundul pe scaun şi cu un pahar de băutură în faţă, eventual dând intelectual din cap pe ritmurile nemuritoare ale unor manele.

19 feb. 2014, 11:45
ANUNŢUL ANULUI: Ca să nu zică lumea că e bar de gay, un club din Constanţa angajează „cliente false”

Nu e vorba de nici o confuzie, nu ne referim aici la clienţii obişnuiţi ai unui bar de manele, care vin să-şi lase ajutorul de şomaj sau banul ciordit în RATC pe o bere şi o sesiune artistică de Salam, scrie atitudineaonline.ro.

Este chiar un job plătit, oferit de un cunoscut club de manele din Constanţa, unde se „angajează cliente false, care să stea împreună la mese ca şi cum ar fi cliente obişnuite, care au ieşit în oraş”, după cum se arată într-un anunţ de mica publicitate, „interceptat” de marlani.ro.

Acuma, nu ştim dacă ideea patronilor vine de la jena transmisă de clienţii obişnuiţi, care începeau să se simtă ca o mică şi foarte unită comunitate gay, cu atâţia tatuaţi macho şi nici urmă de femeie în preajmă sau e doar o găselniţă oarecare de marketing. Cert este că, data viitoare când nimereşti din greşeală, desigur, într-un club de manele, simpla ta prezenţă îi aduce fiecărei dudui pe care o vezi la mese un spor de leafă.