Cadavrul unui tânâr, găsit în Dâmboviţa. Se crede că este STUDENTUL DISPĂRUT din Capitală

În zona Podului Grozăveşti a fost descoperit cadavrul unui tânăr. Băiatul are în jur de 20 de ani şi, potrivit România TV, din primele informaţii este posibil să fie studentul dispărut din Capitală.

RomaniaTV.net
27 oct. 2013, 11:29
Cadavrul unui tânâr, găsit în Dâmboviţa. Se crede că este STUDENTUL DISPĂRUT din Capitală

Potrivit lui Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU, în jurul orei 12.30 a fost primită o sesizare la numărul 112 cu privire la faptul că pe râul Dâmboviţa, între podul de la Grozăveşti şi podul Cotroceni, pluteşte trupul unei persoane.

Echipajul de scafandri venit la faţa locului l-a scos pe bărbat din râu, poliţiştii urmând să stabilească în ce condiţii s-a înecat acesta.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a precizat că bărbatul nu a fost deocamdată identificat şi are vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani.

Potrivit România TV, semnalmentele se potrivesc cu cele ale tânărului dispărut dintr-un cămin. Tânărul era din Găeşti şi de când a plecat nu a mai ştiut nimeni de el. Evident, până când nu se va face o autopsie totul este doar o suspiciune.

Poliţiştii au fost alertaţi că un student eminent a dispărut în data de 17 octombrie de la un cămin studenţesc situat în Splaiul Independenţei şi de atunci nimeni nu a mai reuşit de dea de el. Cătălin Ionuţ Ene a plecat joi din căminul din Regie şi nu s-a mai întors.

Colegii lui au fost cei care i-au alertat, în primul rând, părinţii, după ce acesta nu a mai răspuns la telefonul mobil. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, are înălţimea de 1,80 m, greutate 70 kg. Tenul este deschis, ochi albaştri, faţă ovală, păr şaten tuns scurt. În momentul în care a fost vazut ultima data, era îmbrăcat cu blugi albaştri, geacă neagră de fâş şi pantofi sport de culoare deschisă.