CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: LUNI 7 ianuarie 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru LUNI 7 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.
Romania TV
06 ian. 2019, 21:08
CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: LUNI 7 ianuarie 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne, intuitii, senzatii e bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.  Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.
Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.  

Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.
Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

IERTARE – A GRESI ESTE UMAN, A IERTA ESTE DIVIN

Arhanghelul Mihail iti intelege durerea emotionala trecuta si prezenta. Iertarea acordata tie insuti si altora iti va aduce libertate si serenitate.

Sabia si scutul iti sunt oferite simbolic de catre Arhanghelul Mihail ca instrumente puternice de eliberare de stres. Iertarea inseamna sa renunti la sentimente dureroase si sa le dai drumul complet. Cand te gandesti ca tu esti amintirile tale, tu devii victima amintirilor tale. Clipa in care accepti amintirea ca parte din trecut, doar ca o experienta de invatare si reusesti sa te ierti pentru ca ai avut acea experienta dar si persoana / persoanele implicate in experienta si care au avut un impact asupra ta, atunci poti merge mai departe cu viata ta reamintindu-ti cine esti cu adevarat. Nu este acelasi lucru cu a fi de acord cu comportamentul sau cu a continua relatii cu acele persoane. Furia veche, frica si resentimentul sunt greutati care iti incetinesc ritmul vietii si te secatuiesc de energie vitala. Arhanghelul Mihail te va asista in procesul de iertare sustinandu-te si curatandu-ti emotiile asociate, dar atunci cand vei cere asta. Primul pas al iertarii este sa fii dispus sa ierti. Iertarea inseamna sa iti eliberezi spiritul si sa iti imbratisezi potentialul nelimitat, pentru a cea noi experiente de vibratie ridicata alaturi de cine simte inima ta bucurie. Marea intelepciune va veni din a-ti infrunta suferinta fara judecata neiertarii. A gresi este omeneste, a ierta este divin !

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  nu ai de ce sa te invinovatesti, nu ai gresit cu nimic / lucrurile nu sunt ceea ce par a fi / ai mostenit un tipar de gandire pe care trebuie sa il dai la o parte / un aspect legal se rezolva / o nedreptate se indreapta / auzi vesti de la cineva dupa o lunga tacere / o datorie karmica curatata.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca imi reamintesti ca eu sunt iertare. Sunt dispus sa ma eliberez din trecut cu ajutorul Tau. Sunt dispus sa ii iert pe toti cei care m-au ranit vreodata si ma iert pe mine pentru ca mi-am facut rau sau am facut altora rau. Eu stiu ca evenimentele din trecut au fost acolo ca sa ma ajute sa evoluez spiritual. Iti sunt recunoscator ca ma ajuti sa vad toata intelepciunea castigata din aceste experiente. Acum dau drumul si devin liber. Ma iert. Iert. Multumesc.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

PROTECTIA UNIVERSALA – PRIMESTI MANTIA ALBASTRA REGALA

Arhanghelul Mihail paseste in fata ta si iti arunca la picioare mantia sa albastra regala. Efectiv, mantia poate manipula timpul asa cum il stim.

Aceasta mantie este oferita tie ca un foarte puternic instrument de protectie. Capa Arhanghelului Mihail este un cadou sacru de la Dumnezeu. Cand Arhanghelul Mihail intervine cu toata protectia sa puternica data de mantia albastru regal, o face dintr-un punct avantajos al centrului absolut de protectie al arhanghelilor. Arhanghelul Gabriel se afla in vest, Arhanghelul Uriel se afla in nord, Arhanghelul Rafael se afla in est si Arhanghelul Mihail se afla in sud. Fiind in consens cu toti Arhanghelii, Arhanghelul Mihail se muta in centrul acestui cerc si pune la sol capa sa de protectie puternica energetica pentru a fi pusa peste tine si peste o situatie in care esti implicat. Aceasta forma de protectie NU este una pe care sa o poti solicita tu (cum este panza aurie sau curcubeul celor 7 raze). Ea este activata si oferita in circumstante extreme in care cursul Contractului tau Sacru este amenintat. Ai putea sa fii sau sa nu fii constient de aceasta protectie speciala divina. Oamenii au descris situatiile acestea ca atunci cand au simtit ca timpul a stat in loc, ca si inghetat. In aceste vremuri, oamenii au descris intamplari impotriva tuturor legilor fizicii, cum ar fi un obiect impins misterios departe de tine, o persoana aparuta ca de nicaieri si apoi disparand brusc, un accident aparent mortal evitat datorita unei viteze nefiresti pentru un vehicul ce a dus la neproducerea inevitabilului accident sau o serie de evenimente care sa impiedice persoana sa faca o calatorie (de exemplu, pierzi autobuzul sau avionul sau masina nu porneste deloc, desi peste cateva ore merge fara nicio problema). Efectiv, Mantia albastra regala poate manipula timpul asa cum il stim noi, ca sa schimbe cursul unei zile si sa livreze un raspuns angelic urgent.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE :  apare o schimbare neasteptata de planuri / o anulare / un deal de afaceri pica / un contract nu se mai incheie / pierzi o oportunitate legata de o casa sau o proprietate / nu obtii un job / bati pasul pe loc intr-o situatie  – in toate acestea, de fapt ingerii intervin ca sa iti protejeze cele mai bune interese si sa iti aduca ceva mai bun, ferindu-te de ceva ce poate evolua in rau.

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca ma protejezi in fiecare moment. Sunt recunoscator ca sunt protejat de Cercul Sacru de Protectie al celor 4 Arhangheli. Iti multumesc !

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)

CHEAMA ASPIRATORUL DE ELIMINAREA FRICII

Cheama pe Arhanghelii Mihail si Rafael sa iti ridice energiile bazate pe frica de pe tine, din mediul tau, din situatia ce te preocupa si din toata lumea implicata.

Ai primit acest mesaj astazi pentru ca tu sau cineva apropiat tie ati absorbit unele energii de frica sau similare cu vibratia fricii. Ele au putut fi generate de tine din propriile tale ganduri sau au putut veni spre tine de la oameni tematori.

Ori de cate ori te simti obosit sau ai avut parte de contact cu substante abuzive sau in locuri aglomerate si incarcate energetic, fa-ti timp sa cureti energiile reziduale. Poti parcurge acest proces oricand si oriunde, chiar si cand alti oameni sunt in apropiere. Poti face aceasta aspirare si pentru alti oameni care sunt de fata sau la departare, cu conditia sa le ceri permisiunea verbala mai intai.

Ca sa aspiri aceste energii joase de la tine, doar spune : „Arhanghelul Mihail si Arhanghelul Rafael, va chem pe voi si echipa voastra de ingeri vindecatori ca sa veniti asupra mea cu aspiratorul spiritual de curatare. Va rog sa amplasati furtunul aspiratorului in ceakra coroanei si sa aspirati de la mine toata energia toxica si bazata pe frica.”

Vezi si simte cum furtunul aspiratorului curata complet tot interiorul corpului tau din cap pana in picioare, inclusiv organele, muschii si oasele. Fiori, furnicaturi sau alte reactii fizice sunt semne normale si pozitive ce indica functionarea procesului. Continua pana cand corpul se simte linistit si apoi spune : „Multumesc, Arangheli Mihail si Rafael, pentru aceasta vindecare. Va rog sa imi umpleti acum corpul cu lumina stralucitoare de diamant pentru vindecare si protectie.”

Rugaciune : Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca imi cureti energiile negative ce ma impiedica sa imi manifest divinitatea aici pe Pamant si sa imi ating potentialul maxim.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Fabrica din România care produce la Curtea de Argeș un obiect care se vinde pe toată planeta. Compania le propune angajaților ore flexibile
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
Avertisment de ultimă oră pentru toți românii care au card Revolut și cont de Facebook
Adevarul
Cine este românul acuzat de spionaj în favoarea Rusiei. Susținător al propagandei Moscovei și apropiat al lui Cornel Dinicu de la Ferma Dacilor
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Șoc în Europa. Ucraina atacă Rusia
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
Cum arată apartamentul de 2460 de metri pătrați al lui Ion Țiriac. Detaliile din interior sunt unice | FOTO
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Indemnizația pentru persoanele cu handicap va fi majorată cu 10% începând cu luna iunie 2024
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
stirilekanald.ro
Descoperirea secolului! Breaking news!
substantial.ro
Ultimul drum pentru Ionela și George, tinerii care urmau să se căsătorească, victime ale accidentului rutier de la Codăești
MediaFlux
VLADIMIR PUTIN, anunț PRIVIND RĂZBOIUL! RUSIA a DECIS
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'