CALCULATOR PENSIE. Câţi bani vei încasa când te vei retrage din câmpul muncii

In ultima perioada, au fost mai multe schimbari legislative privind cuantumul pensiilor. Au aparut insa cateva site-uri care te ajuta sa-ti calculezi pensia gratuit.

29 mart. 2018, 09:02
CALCULATOR PENSIE. Câţi bani vei încasa când te vei retrage din câmpul muncii

Varsta de pensionare, valoarea punctului de pensie, sunt unele dintre cele mai discutate subiecte atat ale angajatilor, cat si ale pensionarilor. Iar, in ultima perioada, guvernantii au tot facut anunturi privind majorarea pensiilor, impozitarea acestor venituri, modificari privind pensiile in functie de categoria profesionala.

Citeşte şi CALCULATOR DATĂ DE PENSIONARE. Care este data la care te vei pensiona. De când nu mai trebuie să munceşti şi poţi să stai acasă

Calculeaza pensia gratuit si afla cat vei castiga la batranete

Exista cateva site-uri care te pot ajuta sa-ti calculezi pensia gratuit, fara a fi nevoie sa te deplasezi la ghiseul Oficiului de Pensii sau sa prezinti diverse acte si formulare. Numai ca, aceste calcule ale pensiei sunt orientative, desi folosesc legislatia in vigoare.

Iata care este unul dintre cele mai cunoscute site-uri care te ajuta gratuit sa-ti calculezi pensia: www.lapensie.com.

Conform informatiilor oferite pe respectivul portal ai nevoie doar sa te inregistrezi cu o adresa de mail si sa stii toate datele privind salariul si sporurile primite in fiecare an de cotizare, ceea ce nu este deloc simplu.